”Får jeg nok ud af et online kursus i Adobe?”

Det spørgsmål bliver vi ofte stillet. Det korte svar er: ”Ja det gør du”. Vi forsøger at dosere gennemgang af funktioner og opgaver så man sagtens kan være med hjemmefra eller fra kontoret.

Vi har mulighed for at se din skærm og guide dig videre hvis noget ikke virker som det skal.

”Kan jeg stille spørgsmål undervejs”?

 Ja, endelig! Vi forsøger at have et max deltagerantal på 5. På den måde kan vi nå at få alle spørgsmål med og det må på ingen sammenlignes med et webinar, hvor man som tilhører, primært lytter.

”Er der praktiske øvelser i løbet af kursusdagene”?

Ja, det er der. Masser. Online undervisning i programfærdigheder adskiller sig væsentligt fra øvrige webinarer. Når vi underviser i programmer som Indesign og Photoshop har vi øvelser der er meget praktiske. Dvs.vi laver en hel folder, en brochure med tekster, billeder, farvestyring og tekstlayout.

”Hvorfor er prisen lavere end ved et fysisk kursus?”

 Det er det fordi vi godt ved at der trods alle vores anstrengelser om at følge hver deltager, er en begrænsning i hvor tæt vi kan følge deltagerne. Vi gør normalt rigtig meget ud af at lade deltagerne få tid til øvelser og til at stille spørgsmål. Det samme gør vi på online kurser.

På et online kursus er der heller ikke udgifter til lokaler og forplejning.

“Er der support efter et online kursus?”

Selvfølgelig. Vi efterlader aldrig vores kunder uden at de har mulighed for at få hjælp efter et kursus. Vi er meget bevidst om, at ingen kan huske alt der bliver gennemgået på et kursus -hverken et fysisk eller et online kursus. Derfor er der 3 mdr.s support på de gennemgåede emner.

“Får jeg et bevis efter endt online kursus?”

det gør du! FutureCompany er Adobe Authorized Training Centre. Det betyder, at du som deltager på et af vores kurser, får et kursusbevis udstedt af Adobe.