telefon

I tvivl om dit niveau?

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge eller hvilket niveau der passer bedst til dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 7070 2360 eller på info@futurecompany.dk.

Bliv testet og få klarlagt dit niveau

Du er også velkommen til at få tilsendt vores test som du udfylder og returnerer til os, så får du vores vurdering af dit niveau og dermed hvilket kursus du bør vælge.

FutureCompany A/S er Adobe Authorized Training Centre

Grafiske kurser

kfkfkjfkjfkfdf

Adobe Kursus og Grafisk Kursus

FutureCompany A/S afholder kurser i Grafisk Design som benyttes til både online platforme og til det trykte medie. FutureCompany er autoriseret Adobe kursuscenter og har 18 års erfaring med afholdelse af kurser i hele Danmark. Vi har vores egne lokaler i Aarhus og København. Vores undervisere kommer også gerne ud til jeres virksomhed for at afholde kursus.

FutureCompany A/S har erfaring med Adobe Grafisk Kursus gennem 18 år. De fleste af vores undervisere har været med i udviklingen helt fra starten af. Vi gør meget for at holde os ajour med de nyeste features og funktioner i programmerne. Dels ved at arbejde med dem i hverdagen – dels ved at deltage i Adobes seminarer og undervisning.

Adobe Grafisk Kursus

Under kategorien Adobe Grafisk Kursus finder du et udvalg af vores kurser inden for grafisk design i de mest anvendte Adobe programmer. F.eks Photoshop kursus, Indesign kursus, Illustrator kursus. Under hvert program findes øvrige specifikke kurser.

 

FutureCompany afholder Adobe Kursus og grafisk kursus  i både Aarhus, København og Middelfart. Kig rundt på siden og få overblik over vores udvalg af grafiske kurser

Adobe Kursus Grafisk KursusIndesign KursusPhotoshop Kursus – Illustrator KursusInfografik kursus 

Adobe Kursus og grafisk kursus. Vi har 18 års erfaring med planlægning af grafiske kurser – både på hold og skræddersyede kurser. Ved køb af vores skræddersyede kurser bestemmer du selv tid, sted og indhold i samarbejde med vores undervisere der alle er Adobe certificerede instruktører. Vi har alle en interesse i at få det bedste indhold og u
dbytte leveret til vores kunder. Vi har kunder i alle brancher og på alle niveauer. Vi tager enten ud til kunden på deres adresse eller også afholder vi kurset i vores lokaler i Aarhus eller København Centrum.
FutureCompany  A/S har afholdt grafiske kurser gennem 18 år. Vi har afholdt Adobe kurser inden for grafisk design. Adobe Indesign kursus, adobe Photoshop kursus, Adobe Illustrator kursus – Grafisk efteruddannelse og grafisk opkvalificering. Kursus i grafisk design samt kursus i adobe programmer.