Digital Markedsførings Kursus – 6 uger

Dette kursus foregår ONLINE.  

På et online kursus modtager du undervisning hjemmefra. Forud for hver kursusgang modtager du mail med link til den online platform, kursusmateriale, og videomateriale. Kurset foregår realtime. Det betyder, at der er samme mulighed for dialog og at stille spørgsmål undervejs, som på et kursus med fysisk fremmøde.

 

6 ugers DIGITAL MARKEDSFØRING KURSUS . Kurset foregår ONLINE.

Næste opstart den 25. maj 2021. Lukket for tilmelding.

Tilmelding er ikke bindende, før du modtager endelig bekræftelse fra os (og har fået accept fra din A-kasse eller jobcenter, hvis du er ledig). Ring eller skriv for at få tilsendt blanket til ansøgning hos din akasse.

6 ugers KURSUS: Opnå de DIGITALE KOMPETENCER der efterspørges af erhvervslivet.

Næste opstart den 25. maj 2021. Slutdato: Den 2. juli 2021. Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

Digital markedsføring er fremtiden

studie miljø

Vil du klædes sikkert på til at kunne varetage jobs inden for SoMe, søgemaskineoptimering, websites, content- og e-mailmarketing?

Så er vores 6 ugers Digital Markedsførings Kursus lige noget for dig! Du lærer at jonglere med:

 • Konverteringsrater og konverteringsoptimering 
 • Influencer marketing
 • Succesrater
 • Brugervenlighed
 • Content marketing
 • SoMe-strategier
 • Kundetyper
 • Søgemaskineoptimering
 • …og meget mere.

Sagt med andre ord, så bliver du en ONLINE HERO! Kurset er på AKADEMINIVEAU og målrettet både ansatte og ledige. Kurset løber 2 dage om ugen, således arbejde eller jobsøgning fint kan passes ved siden af. Så hvorfor vente? Vores næste forløb starter mandag 17. maj 2021.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på
+45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk

FutureCompany A/S tilbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania en AkademiUddannelse, hvor du gennemfører et akademifag med en varighed på 6 uger inkl. eksamen.

Kurset afholdes i samarbejde med Erhvervsakademi Dania i Randers. Kurset udbydes under Lov om Åben Uddannelse. Alle er velkomne.

Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er fremtiden din!

Hvad kan jeg bruge et Digital Markedsførings Kursus til?

På bare 6 uger erhverver du dokumenterede kvalifikationer indenfor digital markedsføring, der er anerkendte i erhvervslivet. Kurset klæder dig på til at varetage en bred vifte af jobfunktioner inden for online markedsføring, hvad end du er ansat, selvstændig eller ledig.

Det er en jungle at finde rundt i de mange muligheder og tilbud, når du vil opkvalificeres indenfor digital markedsføring. Her får du ét samlet kursus, der virkelig favner den digitale tilstedeværelse. Du får ét sammenhængende forløb, der knytter platformene sammen. Du får de dygtigste undervisere med erfaring fra erhvervslivet. Du får den personlige kontakt, der gør at du kan få svar på de spørgsmål der ligger dig på sinde. Og så får du papir på det, du har lært! Kurset udbydes som et akademifag og afsluttes med en mundtlig eksamen, så du efterfølgende kan dokumentere i din jobsøgning eller en lønforhandling, at du har kvalifikationerne.

Fold din indre webdesigner ud i et af verdens mest brugte CMS-programmer – WordPress! På kurset lærer du at designe et komplet website med udgangspunkt i én af WordPress’ egne skabeloner. Du vil anvende de nyeste teknikker og muligheder indenfor layout og effekter på højt niveau. Vi dykker ned i grafik, links, widgets, navigation, brugervenlighed og meget mere – alt sammen af stor betydning for konverteringsraten.

Mange flotte og effektive e-mailkampagner udspringer af den populære e-mail marketing platform; MailChimp. På kurset lærer du at opsætte og administrere nyhedsbreve i MailChimp. En platform der både tilbyder brugervenlighed, responsive skabeloner, nem import af modtagerlister, statistisk og meget mere!

Vidste du, at 95% af alle websites findes via søgemaskiner? Digital tilstedeværelse handler derfor om placering! På kurset lærer du at vælge de rigtige keywords. Du lærer at foretage en analyse af et website med fokus på SEO, så du kan opnå topplacering i søgemaskinerne. Og vi stiller selvfølgelig også skarpt på linkstrategi, som er en vigtig brik for at nå de topplaceringer, som vi alle sammen higer efter.
Google Analytics er nøglen til at måle en digital tilstedeværelse. Her måles bl.a. besøgstal, brugeradfærd og konverteringer. Det er et uundværligt værktøj, når man arbejder med digital marketing – derfor dykker vi ned i værktøjets mange muligheder og bygger kompetencer til at analysere trafikdata.
Lige meget hvor mange kræfter du ligger i dit SEO-arbejde, vil der altid være nogen over dig på Google. Det kan du takke (eller bebrejde) Google Ads for – tidligere Google Adwords. Du kan takke Google Ads ved selv at kaste dig ind i kampen og købe dig til højeste rangering. På vores digital marketing kursus lærer du at styre annonceringen på Google Ads, så du ikke bruger penge, der ikke kommer tilbage i form af salg eller anden konvertering.
Vi taler alle sammen om det: de sociale medier og deres betydning for virksomhederne. Men hvordan finder du vej gennem de mange daglige inputs? Hvordan prioriterer du ressourcerne for lige præcis dig og din virksomhed? Og ikke mindst, hvordan skriver du, så modtagerne får lyst til at læse indholdet? Vi tuner ind på de populære platforme; Facebook, Instagram, Linkedin og Youtube.
 • arbejde strategisk med søgemaskineoptimering ift. Google – både organisk søgemaskineoptimering, og betalt med Google Ads
 • målrette markedsføringskampagner så der opnås højere konvertering
 • analysere og effektivisere en virksomheds synlighed på Google
 • opsætte indsatsområder og mål der kan måles direkte på virksomhedens marketingbudget
 • arbejde med CMS-systemet WordPress
 • opsætte og redigere en virksomheds eller et personligt website
 • assistere med strategisk markedsføring i forhold til søgemaskineoptimering, sociale medier og værktøjer som MailChimp, Google Ads og Google Analytics
 • administrere betalte annonceringsplatforme som Google Ads, Facebook og Instagram

Er du ansat i en virksomhed, er der mulighed for at søge om SVU godtgørelse.

Er du ledig, kan du få kurset bevilliget af dit lokale jobcenter eller A-kasse.

Ring +45 7070 2360 og hør nærmere om dine muligheder, eller udfyld kontaktformularen.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på
+45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk

Hør hvad tidligere kursister siger

Praktiske informationer

Kurset er et samarbejde med Erhvervsakademi Dania
Minervavej 63
8960 Randers SØ

Der undervises 1-2 dage om ugen kl. 9.15-14.30. Resten af tiden er du på dit arbejde, i gang med jobsøgning eller arbejder selvstændigt med opgaver fra kurset.

Kurset er et akademifag og afsluttes med en mundtlig eksamen. 

Afholdelse sker i tæt samarbejde med Erhvervsakademi Dania i Randers.

Faget giver 10 ECTS point.

Alle kan deltage – der kræves ingen forudsætninger for deltagelse.

På kun 6 uger får du dokumenterede kvalifikationer, som er anerkendte i erhvervslivet.

Du brænder for digital markedsføring! Men har lige brug for det der ekstra kompetenceløft for at agere selvsikkert på og mellem de digitale platforme.

Lige meget hvilket kompetence-niveau du starter fra, så er nøglen til succes – din interesse!

kr. 25.396,92 ekskl. moms inkl. mundtlig eksamen.

Er du ansat i en virksomhed, har du mulighed for at søge SVU godtgørelse.

Er du ledig, er der mulighed for at få kurset bevilliget af din a-kasse eller dit lokale jobcenter.

Ring og hør nærmere på 
+45 7070 2360.

Mød dine undervisere her.

Lone Wenneberg

Er direktør i Futurecompany. Har arbejdet med Digital Marketing i 10 år. Underviser i digital marketing strategi, sociale medier og elektroniske nyhedsbreve. Er ansvarlig for 4 webshops og arbejder som konsulent for virksomheder.

Kia Allentoft Jørgensen

Underviser i Social Media, Googles platforme og WordPress. Kias 10 års erfaring spænder over både offline og online markedsføring, grafisk design og tekstskriverier. Hun har arbejdet for spændende brands som Color Kids, New Balance og Louis Nielsen og har også erfaring fra bureau. I dag arbejder Kia både som underviser, rådgiver og grafisk designer.

Er du klar?

Dette kursus foregår ONLINE. Du sidder hjemme på din adresse. Så alle kan deltage – lige meget hvor du bor. 

Vores underviser sidder på vores adresse. 

Kurset foregår via Zoom i realtime. Der er masser af mulighed for direkte dialog mellem dig som kursist og vores underviser. 

Download brochuren og medbring den til din akasse eller jobcenter for godkendelse.

Har du spørgsmål til kurset?

Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads?

Eller er du allerede helt klar til at blive digital frontløber og tilmelde dig kurset?

Skriv til os på lone@futurecompany.dk.

Ring til os på 70702360.

Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du svinger forbi. Vi ses.

Husk at tilmelding er ikke bindende, før du modtager endelig bekræftelse fra os (og har fået accept fra din A-kasse, hvis du er ledig).

Læs hvad tidligere kursister siger