InDesign Advanced

InDesign Advanced

4.950,00 DKK ekskl. moms

Vælg mellem 1 eller 2 dages kursus. Vælg mellem Aarhus og København. 1 dags kursus afholdes kun i Aarhus. På kurset på 1 dag er der max 2 deltagere og dagen tager udgangspunkt i hver enkelt deltagers arbejde kombineret med vores råd og vejledning.

Til kurset er tilknyttet en Adobe certificeret instruktør.

Grafiske kurser

Betal med det samme eller få tilsendt faktura

Du har mulighed for at købe og betale kurset med det samme, eller du kan vælge at booke kurset og få tilsendt en faktura.

Undervisningstidspunkt: kl. 9.00-15.00 begge dage.

Spørgsmål: Du er altid velkommen til at ringe på Tlf.: 70702360 eller mail: info@futurecompany.dk

Vælg den by og den dato der passer bedst:

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bemærk: Hvis nedenstående beskrivelse af holdkursus ikke matcher dit behov, så tilmeld dig vores skræddersyede kursus læs mere…..

Om Indesign Kursus, Advanced

På indesign kursus, advanced lærer du at oprette flersidede publikationer vha. tabeller og at oprette skabeloner til firmaets forskellige tryksager. Kurset er for dig der ønsker at at lære de mere avancerede funktioner i Indesign og at kunne oprette komplekse dokumenter med de mange muligheder der findes i Indesign programmet for at systematisere og oprette skabeloner. 

Målgruppe:

Alle der arbejder med Indesign og som har brug for at kunne arbejde i programmet på et højt niveau og udnytte de muligheder der findes i Indesign.

Forkundskaber:

Alle der har deltaget på vores Indesign kursus, basic eller som har kundskaber svarende til det vi underviser i på vores basic kursus.

Hvad lærer du:

  • Formatering af genvejstaster
  • Avanceret brug af lagstrukturen
  • At oprette og redigere i store dokumenter
  • Tabeller
  • Oprettelse af skabeloner
  • Avancerede tekstformateringer
  • Indholdsfortegnelse
  • Adobe Bridge

Efter endt Indesign kursus, advanced, er du i stand til at arbejde med større og flersidede dokumenter og vil have en grundig forståelse for brugen af programmet. Du vil være i stand til at oprette skabeloner med virksomhedens designudtryk som kan genbruges. Det sikrer et ensartet udtryk vedr. hele virksomhedens designdokumenter og sparer dig for en masse tid. Du behøver kun oprette en skabelon til alle virksomhedens dokumenter.

 

Yderligere information

By

Aarhus, København

Dato

Den 2. og 3. oktober 2017, Den 9. og 10. november 2017

Du kunne også være interesseret i…