Om vores kurser

Skræddersyede eller åbne holdkurser:

 

FutureCompany afholder begge dele. Er du begynder inden for et program og den eneste fra din virksomhed der har brug for at lære programmet, anbefaler vi at deltage på vores åbne holdkurser.

 

Har du erfaring med et eller flere af programmerne du ønsker undervisning i, anbefaler vi et skræddersyet kursus. Her er du selv medbestemmende i, hvad og hvornår der undervises.

 

 

Certificerede instruktører med praktisk erfaring og pædagogisk tilgang

 

Alle vores instruktører på vores Adobe kurser er Adobe certificeret. Vores instruktører på Rhino kurser er McNeel certificeret.

De har alle mange års praktisk erfaring og har undervist hos FutureCompany igennem flere år. Vi arbejder løbende med udvikling af vores didaktiske principper.

Netop de erfarne undervisere betyder at vores kurser alle indeholder best practice. Du får således nyttig information som du vil kunne bruge i din hverdag med det samme.

 

Få kursusdage!

 

VI HAR IKKE BARE FJERNET DAGE OG VORES UNDERVISERE ER IKKE BLOT ”SPEED-TALKERS” –
MEN på baggrund af kursusindhold har vi kigget nøje på at optimere og samtidig skære unødvendigt indhold fra. Og da vores undervisere IKKE anvender 200 PowerPoint slides pr. kursus, men i stedet fokuserer på indlæring via øvelser, kan vi stå inde for at Hands-On konceptet = færre kursusdage – uden kompromis!

 

Kursuslokaler:

Vi underviser både på Mac og Win. – du kan være med til at bestemme hvilken platform du helst vil arbejde på.

Vores lokaler er udstyret med moderne udstyr og der er adgang til café, spiserum i løbet af kursusdagene.

 

Kursuslokaler i Aarhus Centrum   Kursuslokaler i København Ø  

 

vvvvvvvvvvvvvvv

 

 

Forplejning

 

Vi forstår vigtigheden af, at et kursus også skal være en hyggelig og god oplevelse på det kulinariske. Derfor gør vi meget ud af forplejningen når du deltager på et kursus hos os.

Der bliver serveret morgenmad på alle vores kurser kl. 8.45 – 9.00.

Frokost serveres kl. 12.00 – 12.30.

I løbet af dagen serveres der kaffe/te og kage, chokolade, frugt og vand.

En Nespresso maskine sørger for, at du som deltager har mulighed for frisk kaffe, cappucino osv. i løbet af dagen.

Alt sammen økologisk (dog undtaget chokoladen :-))

 

Kursusmaterialer:

 

Til vores åbne holdkurser får du tilsendt et link til vores online platform. Herfra kan du downloade kursusmateriale og filer til brug på kurset. Du er fortsat tilkoblet platformen 1 måned efter kurset. Her vil underviser oploade ekstra materiale, tips og tricks – også efter endt kursus.