Photoshop Kursus Expert

Photoshop Kursus Expert

5.250,00 DKK ekskl. moms

1-dags kursus i Photoshop Expert. Lær de meget avancerede funktioner i Photoshop. Kurset er for dig der har arbejdet med Photoshop i flere år og allerede er på højt niveau.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Adobe Photoshop Kursus, Expert – for superbrugere!

Lær at udføre store ændringer i billeder så du får den virkelighed frem, du ønsker at præsentere. På dette unikke kursus afslører vi tricks og metoder, der ellers kræver årelang erfaring. Dette kursus er billedmanipulation på meget højt niveau. Sjovt og effektivt. 

Vi gennemgår, hvordan du effektivt kan ændre perspektivet og tilpasse f.eks. en fritlagt genstand eller andet i et nyt billede, så det matcher omgivelserne og ser realistisk ud. Du lærer samtidig, hvordan du kan skabe flotte skygger til dine placerede genstande.

Du lærer smarte funktioner til at fjerne uønskede genstande fra et billede uden at fritlægge og retouchere – ser de nyeste teknikker til at opnå effektive resultater. På denne måde kan du bl.a. skabe fokus og ro omkring vigtige elementer på et foto. Vi kigger ligeledes på, hvordan du smart kan bibeholde redigeringsmulighederne i jeres billeder, så rettelser og ændringer kan foretages på kort tid og uden, at du skal bygge hele billedfilen op på ny.

Yderligere information

By

Aarhus, København

Dato

Ring for booking af kursus – tlf.: 70702360