Photoshop Kursus – fra begynder til mester

Photoshop kursus
– fra begynder til mester
4 kursusdage.

Dato: Vælg mellem: 4 dage: Den 2. og 3. oktober samt den 24. og 25. oktober 2023.


Tilmelding er ikke bindende, før du modtager endelig bekræftelse fra os (og har fået accept fra dit jobcenter, hvis du er ledig).

Photoshop kursus
– fra begynder til mester

Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

Photoshop kursus – fra begynder til mester

Photoshop kursus – fra begynder til mester

Photoshop kurset på 4 dage er for dig der skal arbejde med grafik og billeder til digitale medier, sociale medier og til trykmaterialer.

Kurset er på RAR positivlisten for Region Midtjylland og Region Sjælland. Nabo regioner kan deltage, og det betyder at de fleste regioner kan bevilge kurset.

Udbytte på kursus i Photoshop Fra begynder til mester:

 • Du bliver mester i Photoshop
 • Du bliver fortrolig med programmet og de forskellige værktøjer
 • Du bliver i stand til at udarbejde grafik til digitale platforme
 • Du bliver i stand til at udarbejde grafik til trykmaterialer
 • Du bliver i stand til at arbejde professionelt med billedoptimering og redigering

Adobe Photoshop Kursusbevis
FutureCompany er Adobe Certificeret kursuscenter. Det betyder at du får et kursusbevis fra Adobe som du kan bruge i den videre jobsøgning som dokumentation på dine nye færdigheder.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

“Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er fremtiden din!”

Photoshop kursus på
RAR positivliste

Kurset er på RAR positivlisten for Region Midtjylland og Region Sjælland. Nabo regioner kan deltage, og det betyder at de fleste regioner kan bevilge kurset.

Adobe Photoshop Kursusbevis

FutureCompany er Adobe Certificeret kursuscenter. Det betyder at du får et kursusbevis fra Adobe som du kan bruge i den videre jobsøgning som dokumentation på dine nye færdigheder.

Indhold - Photoshop fra begynder til mester

Efter endt kursus er du i stand til at udarbejde opslag og annoncer med grafik og tekster til sociale medier, til websites, til videoer og til trykte medier.
Photoshop er grænseløs ift. Grafisk materiale. Vi har udvalgt de vigtigste emner og funktioner til dig så du arbejde mere effektivt. Du vil bl.a. arbejde med følgende emner i Photoshop.

 • Farver
 • Billedredigering
 • Billedretouchering
 • Grafiske elementer
 • Collager
 • Filtre
 • Lagmasker
 • Det nye AI neural filter
 • Gradients
 • Diverse fritlægningsmetoder
 • Effekter
 • Mindre animationer
 • Bannerreklamer

Hvad er Photoshop og hvad kan det bruges til:

Photoshop er det mest anvendte program til grafisk design. 

Du skal bruge Photoshop når du arbejder med enhver form for kommunikation. I Photoshop udarbejder du grafisk materiale til Sociale medier, videoer, website, webshops og trykte medier som brochurer og kataloger.

Til alle former for platforme kræver det et flot visuelt og grafisk materiale – og her er Photoshop det absolut bedste program. 

Photoshop benyttes i langt de fleste virksomheder uanset størrelse og branche. 

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

Hør hvad tidligere kursister siger

Pia Elkjær

“Jeg kan helt klart anbefale FutureCompany efter at have fulgt et 6 ugers online kursus i Adobe Indesign. Knalddygtige undervisere med fokus og god energi! Intens og udbytterig undervisning.TAK for det! :-)”

Malene Ventzel

“Jeg deltog på InDesign Advanced, fordi jeg stod over for at skulle sætte et produktkatalog op. Kurset gav mig mulighed for at gå direkte hjem og arbejde med de værktøjer, jeg havde fået. Vi var heldigvis et lille hold, så det gav mulighed for at få svar på alle spørgsmål og sætte det i relation til egne udfordringer og specifikke marketingmaterialer. Med sine hyggelige rammer samt dygtige og imødekommende underviser, var det en fornøjelse og udbytterigt at deltage på kurset.”

Praktiske informationer

Kurset er ONLINE

Du sidder hjemme på din adresse Så alle kan deltage – lige meget hvor du bor.

Vores underviser sidder på vores adresse.

Vi har altid max 6 deltagere på vores hold. Det giver mulighed for individuel sparring og tid til hver enkelt deltagers behov og niveau.

Kurset er for alle der har behov for og interesse i Photoshop. Kurset er et grundkursus. Det betyder at vi starter med de grundlæggende funktioner og arbejder opgaver og øvelser der bringer dig op på avanceret niveau.

Efter 4-5 uger inviteres du til en online session, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til Photoshop. En af vores konsulenter sidder klar online. Derudover tilbyder vi 3 måneders support efter alle vores kurser. Efter mange års erfaring med kompentenceudvikling ved vi at dit arbejde først starter efter kurset. Derfor er det vigtigt at du har mulighed for en livline. Ingen kan huske alt efter få dages kursus.

Derfor er vi der for dig.

Kr. 11.500,00 ex. Moms for alle 4 kursusdage.

Der udstedes Adobe Photoshop Kursusbevis.

Er du ledig? Husk, kurset kan bevilliges af dit jobcenter.

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.

Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads? Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset?
Skriv til os på lone@futurecompany.dk

Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.

Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.