3D kursus, 6 uger med SketchUp, Vray og Photoshop

Bliv frontløber i 3D. 6 ugers kursus. Kurset er et hybrid kursus. Vælg mellem online eller fysisk deltagelse i Aarhus eller København. Ring evt. og spørg om kurset på listen i din region.

Næste opstart: Kontakt os for ny dato.


Tilmelding er ikke bindende, før du modtager endelig bekræftelse fra os (og har fået accept fra dit jobcenter, hvis du er ledig).

Bliv frontløber i 3D. SketchUp, V-Ray, Photoshop og Instagram

Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

6 ugers kursus i 3D. Ved tilmelding skal du blot tilkendegive om du ønsker at deltage online eller i vores kursuscenter i Aarhus eller København

sketchupkursus

Vil du være frontløber i 3D Design og visualisering?

Med dette grundige kursus i programmerne – SketchUp, Enscape3D, Photoshop, Illustrator og Instagram.

Vores 3D Kursus er et 6 ugers kursus. Både for dig der er ledig og jobsøgende. Og for dig der allerede ér i job. Der undervises i alt 13 dage, så du kan passe dit job eller din jobsøgning ved siden af.

Kurset foregår som hybrid kursus.  Dvs. du enten sidder hjemme med din egen computer og programmer – og vores underviser sidder bag skærmen. Har du ikke programmerne, stiller vi dem til rådighed mens du er på kursus.
Eller du er til stede i vores lokaler i Aarhus eller København. 

Der undervises 5 timer pr. gang. Vi har max 10 deltagere pr. kursus. På den måde vil der være god mulighed for individuel hjælp – også selvom det foregår online. Du kan stille spørgsmål undervejs og underviser kan få adgang til din skærm og hjælpe dig videre hvis du går i stå.

Hvorfor vente?

13 undervisningsdage fordelt på 6 uger.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

“Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er
fremtiden din!”

Er du jobsøgende?

Udnyt muligheden for at få en bredere indgangsvinkel til din jobsøgning. Brug vores 6 ugers 3D Kursus til en grundig opdatering af kompetencerne. Ring evt. og spørg om kurset på listen i din region.

Er du allerede i job?

Arbejder du med design, indretning, arkitektur, landskab eller andet? Eller har du en jobfunktion, hvor de 3D værktøjer spiller en rolle? Så er et 6 ugers 3D Kursus lige noget for dig. Du kan bruge dine nye kompetencer på arbejdspladsen fra dag 1, og kurset er tilrettelagt således, at du kan passe dit job ved siden af.

Hvad indeholder kurset?

Du oplever, at dine 3D kompetencer kan forbedres. Men hvad er det, helt præcist, du mangler? Det kan være svært at gennemskue, hvor du skal sætte ind. Du har måske en idé om specifikke kompetenceområder, du ønsker at arbejde med. Og andre kompetencer ved du måske slet ikke, at du kan erhverve via et kursus som dette.

Vi oplever ofte at kursister er i tvivl om, om de har forudsætningerne til at deltage i kurset. Og andre er faktisk i tvivl om, om de vil lære nok på kurset. Alligevel oplever vi faktisk, at kurset overstiger forventningerne for næsten alle kursister. Det er nok også grunden til, at vi scorer 4,9 ud af 5 i evalueringer. Alle kan være med – der kræves altså ingen forudsætninger. Men samtidig kan du også være sikker på, at blive udfordret på lige præcis dine kompetencer. Med andre ord – du bliver en frontløber indenfor 3D design. Og vi tager hensyn til de forudsætninger, du kommer med. Og det kan vi, fordi vi maksimalt har 10 deltagere på hvert kursusforløb. Se lidt længere nede på siden, hvad tidligere kursister siger om kurset.

SketchUp

SketchUp er det mest anvendelige program til 3D design når vi taler indretningsdesign og visualisering af produkter, projekter og landskab.

Instagram

Som en ekstra bonus får du en dag med Instagram. Der er særligt fokus på anvendelsen af Instagram ift. virksomheder. Du lærer at få flere følgere, opsætte betalte annoncer og tracke resultaterne fra annonceringen.

Adobe Photoshop og Illustrator

Adobe Photoshop er svaret på billedbehandling! Vi arbejder med grafik og redigering af billeder. Når du bliver frontløber i Photoshop, kan du udvikle grafik og behandle billeder til både trykte og online medier. Herunder også klargøre billeder til sociale medier. Adobe Illustrator er perfekt til plantegninger og farvelægning og redigering af dine 3Dfiler.

Enscape3D

2 dages undervisning i Enscape3D. Enscape3D bruges til rendering af dine 3D tegninger fra SketchUp. Enscape3D sætter overflader, teksturer og materialer på dine 3D designs, så du får et realistisk udtryk af dine projekter.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

Hør hvad tidligere kursister siger

Hanne Bundgaard:

”Jeg har deltaget på Sketchup basic og advanced, uden særligt kendskab til programmet. Jeg har opnået et rigtig godt fundament til at lave plantegninger, og 3D modeller til brug ved kundefremvisning, men også detaljetegninger til vores håndværkere. Der har været mulighed for tilpasset undervisning ud fra vores individuelle ønsker, så det har været nemt at tilpasse brugen til min hverdag”

Martin Vestergaard:

”I forbindelse med projektering af nyt projekt havde vi behov for hurtigt at kunne lave egne skitser i Sketchup. Jeg deltog på FutureCompanys kursus og jeg må sige at  kurset var Super effektivt, kompetent og udbytterigt – præcist det jeg efterspurgte.”

Praktiske informationer

Kurset er ONLINE eller med FYSISK DELTAGELSE I AARHUS ELLER KØBENHAVN.

Du sidder hjemme på din adresse. Så alle kan deltage – lige meget hvor du bor.

Vores underviser sidder på vores adresse sammen med de deltagere der ønsker at deltage i vores lokaler. 

Der er maksimalt 10 deltagere pr. hold. Således sikrer vi, at der er god tid til hver enkelt, og at der i blandet omfang kan arbejdes specialiseret med egne ønsker og opgaver under kyndig vejledning

Alle kan deltage – der kræves ingen forudsætninger for deltagelse. Til gengæld er du sikret 3 måneders support efter endt kursus.

Vi vil gerne hjælpe dig sikkert videre, så du får brugt dine nyerhvervede kompetencer.

Du arbejder med design, indretning, arkitektur, landskab eller andet hvor du har brug for at kunne visualisere i 3D. 
Du har brug for grafisk indsigt og at kunne markedsføre dig via sociale platforme som Instagram. 

kr. 23.500,00 ekskl. moms
inkluderer kursusmateriale,
undervisning og 3 måneders support efter endt kursus.

Der udstedes kursusbevis.
Futurecompany kan stille programmer til rådighed.

Er du ledig? Ring evt. og spørg om kurset på listen i din region.

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.

Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads? Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset? Skriv til os på lone@futurecompany.dk.

Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.

Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.

6 ugers grafisk design kursus – ONLINE

13 undervisningsdage fordelt på 6 uger.

Du skal deltage i et grafisk design kursus hos Futurecompany online eller med fysisk deltagelse, hvis du drømmer om at udvikle dine grafiske og kreative kompetencer. Det kan være, du kommer fra en marketingfunktion, hvor du dagligt arbejder med grafiske opgaver. Det kan være du sidder i en kommunikationsstilling, hvor du af og til har brug for at supplere den skriftlige kommunikation med relevant og iøjnefaldende grafik. Eller måske sidder du i en administrativ stilling, hvor du har brug for også at favne grafiske opgaver.

Er du ledig og jobsøgende, er et 6 ugers grafisk design kursus også helt perfekt for dig. Kurset er nemlig listet på den regionale positivliste i flere regioner i Danmark. Eftersom kurset kan foregå online, kan det bevilliges af alle jobcentre i DK. Det betyder, at dit jobcenter kan bevillige kurset til dig. Du behøver ikke have grafisk baggrund, men du må gerne. Det kan være, du vil bruge kurset til at opgradere dine kompetencer til en bredere indgangsvinkel til jobmarkedet.

Vi tager udgangspunkt i dig og dine kompetencer.

Og lige meget hvilken baggrund, du kommer med, så tager vi udgangspunkt i dig, dine kompetencer og der hvor du skal hen. Selvfølgelig er der grundlæggende og dybdegående materiale til kurset, som vi skal igennem. Men i og med kurset maksimalt har 10 deltagere, er der rig mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte. Dette både i selve undervisningen og i forhold til de opgaver, du tager med hjem.

Grundigt kursus i Adobe Illustrator, Photoshop og Indesign.

På vores 6 ugers grafisk design kursus, vil du få grundig kendskab til de 3 grafiske programmer: Adobe Illustrator, Photoshop og Indesign samt WordPress og Instagram. Du vil tilegne dig omgående kompetencer til udvikling af tryksager, grafik til online medier, fotobearbejdning til mange formål og nytegning og rentegning af grafik.

Kurset er tilrettelagt, så du kan passe dit job eller din jobsøgning ved siden af. Er du allerede i job, vil du fra dag 1 kunne tage nye kompetencer med hjem og bruge i praksis. Er du jobsøgende, opfordrer vi dig til at bruge dine nyerhvervede grafiske kompetencer til CV og ansøgninger og evt. også i din profil på diverse sociale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram.

Du skal regne med, at der vil blive planlagt hjemmeopgaver ved siden af undervisningen, som sikrer at du får øvet med det samme. Det er den absolut bedste måde at integrere dine nye kompetencer 100%. I løbet af det 6 ugers grafisk design kursus, vil du blive undervist 13 dage hos Futurecompany. Se datoerne lidt længere oppe på siden.

Meget mere end et grafisk kursuscenter.

Hos Futurecompany har vi mange års erfaring med efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere i mange forskellige brancher. Vores undervisere har derfor grundig indsigt i, hvilke funktioner og emner, der er særligt vigtige for at kunne varetage grafiske opgaver i små som store virksomheder. Du vil opleve os som meget mere end et grafisk kursuscenter.

Måske er vores Digital Marketing Kursus også noget for dig? Læs om kurset her.