Futureacademy - næste opstart : Den 22. oktober 2020

Kun 5 deltagere. 

Bliv frontløber i GRAFISK DESIGN + case og karriererådgivning (valgfrit)
ved Adobe certificeret kursuscenter

Men hvad skal der til? Et grundigt kursus i de 3 programmer – Illustrator, Photoshop og Indesign. Og som en ekstra bonus bygger vi også Instagram ovenpå. 

Vores Grafisk Design Kursus er et 6 ugers kursus. Både for dig der er ledig og jobsøgende. Og for dig der allerede ér i job. Der undervises i alt 11 dage, så du kan passe dit job eller din jobsøgning ved siden af.

Kurset er på den regionale positivliste og kan bevilliges af dit lokale jobcenter. 

Hvorfor vente? Vores næste forløb starter den: 22. oktober 2020 

11 undervisningsdage fordelt på 6 uger inkl. kursus i Instagram. Herudover tilbydes karrierevejledning. 

Download brochuren og medtag til din chef eller jobcentret. 

Udnyt muligheden for at få en bredere indgangsvinkel til din jobsøgning. Brug vores 6 ugers Grafisk Design Kursus til en grundig opdatering af kompetencerne. Kurset kan bevilliges af dit lokale jobcenter og figurerer på den regionale positivliste for både Region Østjylland og Midt/Vest Jylland.

Arbejder du med marketing og kommunikation? Eller har du en jobfunktion, hvor de grafiske værktøjer spiller en rolle? Så er et 6 ugers Grafisk Design Kursus lige noget for dig. Du kan bruge dine nye kompetencer på arbejdspladsen fra dag 1, og kurset er tilrettelagt således, at du kan passe dit job ved siden af.

Hvad indeholder kurset?

Du oplever, at dine grafiske kompetencer kan forbedres. Men hvad er det, helt præcist, du mangler? Det kan være svært at gennemskue, hvor du skal sætte ind. Du har måske en idé om specifikke kompetenceområder, du ønsker at arbejde med. Og andre kompetencer ved du måske slet ikke, at du kan erhverve via et kursus som dette.

Vi oplever ofte at kursister er i tvivl om, om de har forudsætningerne til at deltage i kurset. Og andre er faktisk i tvivl om, om de vil lære nok på kurset. Alligevel oplever vi faktisk, at kurset overstiger forventningerne for næsten alle kursister. Det er nok også grunden til, at vi scorer 4,9 ud af 5 i evalueringer. Alle kan være med – der kræves altså ingen forudsætninger. Men samtidig kan du også være sikker på, at blive udfordret på lige præcis dine kompetencer. Med andre ord – du bliver en frontløber indenfor grafisk design. Og vi tager hensyn til de forudsætninger, du kommer med. Og det kan vi, fordi vi maksimalt har 5 deltagere på hvert kursusforløb. Se lidt længere nede på siden, hvad tidligere kursister siger om kurset.

Adobe Illustrator

Illustrator er et vektorbaseret tegneprogram. Vi arbejder med tegning, rentegning, transformering og farvelægning. Når du bliver frontløber i Illustrator, kan du rentegne skabeloner og udvikle grafik til både tryksider og online medier.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er svaret på billedbehandling! Vi arbejder med grafik og redigering af billeder. Når du bliver frontløber i Photoshop, kan du udvikle grafik og behandle billeder til både trykte og online medier. Herunder også klargøre billeder til sociale medier.

Adobe Indesign

Indesign er det bedste layoutprogram. Vi arbejder med typografi, layout og klargøring af publikationer. Når du bliver frontløber i Indesign, kan du fremstille og tilrette professionelle kataloger, annoncer, foldere, nyhedsbreve, visitkort, flyers – kort sagt layout til både trykte og online medier.

Grafisk Case og Karriererådgivning

Grafisk Case: 

Alle deltagere udarbejder en case for et rigtigt firma. Casen vil omhandle alle de grafiske elementer og programmer som der er blevet undervist i i løbet af kurset. Typisk vil det betyde, at deltagerne udarbejder logo, flersidet brochure med logo, tekster, grafik, fotos og øvrige grafiske elementer samt flyers, go-cards samt roll-ups. Til casen skal udarbejdes en mini design guide med de anvendte designelementer og de valg af farver og layoutelementer. Casen er obligatorisk.

Karrieredage.

Der undervises i Linkedin, opbygning af netværk, kontakt til potentielle tegnestuer/virksomheder med henblik på job eller praktik med den enkelte deltager som aktiv deltager. 

Hvor casen er obligatorisk er karrieredagene et frivilligt tilbud som skal bestilles ved tilmelding. For deltagere der vælger karrieredagene vil det kræve en forudgående samtale inden kurset for at afdække behov og ønsker for en fremtidig job/praktik periode. Den forudgående samtale vil være obligatorisk og skal betragtes som en integreret del af det samlede forløb.

Praktiske informationer

Sted

Gågaden
Ryesgade 27, 2. sal
8000 Aarhus C

Der undervises på adressen 2 dage om ugen. Resten af tiden er du på dit arbejde, eller søger job og arbejder med de grafiske programmer hjemmefra.

Deltagere

Der er maksimalt 6 deltagere pr. hold. Således sikrer vi, at der er god tid til hver enkelt, og at der i blandet omfang kan arbejdes specialiseret med egne ønsker og opgaver under kyndig vejledning.

Forudsætninger

Alle kan deltage – der kræves ingen forudsætninger for deltagelse. Til gengæld er du sikret 3 måneders support efter endt kursus. Vi vil gerne hjælpe dig sikkert videre, så du får brugt dine nyerhvervede kompetencer.

Målgruppe

Du arbejder med marketing, kommunikation eller administration. Og har i nogen eller høj grad grafiske opgaver på paletten. Ellers vil få det på sigt. Du vil gerne udvikle materialer enten til tryk eller online medier.

Pris

kr. 24.800,00 ekskl. moms
inkluderer kursusmateriale, undervisning og 3 måneders support efter endt kursus.

Der udstedes kursusbevis.

Er du ledig? Husk, kurset kan bevilliges af dit jobcenter.

Opstart den 22. oktober – 27. november 2020. Ialt 11 undervisningsdage: 

Photoshop basic: Den 22. og 23. oktober 2020

Photoshop advanced: Den 29. og 30. oktober 2020

Illustrator, basic: Den 5. og 6. november 2020

Instagram: Den 18. november 2020

Indesign, basic: Den 23. og 24. november 2020

Illustrator advanced: Den 26. og 27. november 2020

Tidligere kursist

Ditte Milo Farkner Pedersen:

“Efter bare 2 dage på Future Company’s Grafisk Design Kursus, var min viden om Photoshop mangedoblet – på trods af, at jeg har lavet et utal af opgaver i programmet over årene.

Alt i alt et fantastisk kursus! Det har virkelig været en fornøjelse at deltage. Undervisere Inge Lynggaard Hansen og Anne-Katrine Haansbæk, er iblandt de bedste undervisere jeg nogensinde har haft.”

Tidligere kursist

Lene Birch:

“Da jeg gerne ville have tilføjet ekstra kompetencer i Photoshop, InDesign og Illustrator, valgte jeg det 6 ugers kursus i Grafisk Design hos Future Company. Da jeg havde erfaring indenfor alle programmer, var det også med en vis skepsis, om det bare ville være en gentagelse af det jeg allerede kunne.

MEN nej, det var det ikke. Jeg har fået rigtig meget ekstra viden koblet på, både i form af ekstra funktioner der rent faktisk kan lette det daglige arbejde, men også funktioner der kan give dine kreative projekter et mere professionelt udtryk.

Dygtige, kompetente og engagerede undervisere.”

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.


Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads?
Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset?
Skriv til os på lone@futurecompany.dk.


Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.


Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.

Din genvej til hurtig kontakt

 


6 ugers grafisk design kursus

Opstart:  Den 22. oktober 2020. Ring på 70702360 eller skriv til kursus@futurecompany.dk for tilmelding.

11 undervisningsdage fordelt på 6 uger. Herudover mulighed for karriererådgivning.

Du skal deltage i et grafisk design kursus hos Futurecompany i Aarhus, hvis du drømmer om at udvikle dine grafiske og kreative kompetencer. Det kan være, du kommer fra en marketingfunktion, hvor du dagligt arbejder med grafiske opgaver. Det kan være du sidder i en kommunikationsstilling, hvor du af og til har brug for at supplere den skriftlige kommunikation med relevant og iøjnefaldende grafik. Eller måske sidder du i en administrativ stilling, hvor du har brug for også at favne grafiske opgaver.

Er du ledig og jobsøgende, er et 6 ugers grafisk design kursus også helt perfekt for dig. Kurset er nemlig listet på den regionale positivliste både for Region Østjylland og Region Midt/Vest Jylland. Det betyder, at dit jobcenter kan bevillige kurset til dig. Du behøver ikke have grafisk baggrund, men du må gerne. Det kan være, du vil bruge kurset til at opgradere dine kompetencer til en bredere indgangsvinkel til jobmarkedet.

Vi tager udgangspunkt i dig og dine kompetencer

Og lige meget hvilken baggrund, du kommer med, så tager vi udgangspunkt i dig, dine kompetencer og der hvor du skal hen. Selvfølgelig er der grundlæggende og dybdegående materiale til kurset, som vi skal igennem. Men i og med kurset maksimalt har 6 deltagere, er der rig mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte. Dette både i selve undervisningen og i forhold til de opgaver, du tager med hjem.

Grundigt kursus i Adobe Illustrator, Photoshop og Indesign – og Instagram.

På vores 6 ugers grafisk design kursus, vil du få grundig kendskab til de 3 grafiske programmer: Adobe Illustrator, Photoshop og Indesign. Du vil tilegne dig omgående kompetencer til udvikling af tryksager, grafik til online medier, fotobearbejdning til mange formål og nytegning og rentegning af grafik.

Kurset er tilrettelagt, så du kan passe dit job eller din jobsøgning ved siden af. Er du allerede i job, vil du fra dag 1 kunne tage nye kompetemcer med hjem og bruge i praksis. Er du jobsøgende, opfordrer vi dig til at bruge dine nyerhvervede grafiske kompetencer til CV og ansøgninger og evt. også i din profil på diverse sociale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram.

Du skal regne med, at der vil blive planlagt hjemmeopgaver ved siden af undervisningen, som sikrer at du får øvet med det samme. Det er den absolut bedste måde at integrere dine nye kompetencer 100%. I løbet af det 6 ugers grafisk design kursus, vil du blive undervist 11 dage hos Futurecompany. Se datoerne lidt længere oppe på siden. Skulle der være enkelte datoer, der ikke passer dig, så frygt ikke at tage kontakt alligevel. Der kan være mulighed for at tage enkelte dage på andre hold, således det passer din situation bedst muligt.

Meget mere end et grafisk kursuscenter

Hos Futurecompany har vi mange års erfaring med efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere i mange forskellige brancher. Vores undervisere har derfor grundig indsigt i, hvilke funktioner og emner, der er særligt vigtige for at kunne varetage grafiske opgaver i små som store virksomheder. Du vil opleve os som meget mere end et grafisk kursuscenter.

 

Måske er vores Digital Marketing Kursus også noget for dig? Læs om kurset her.