FutureAcademy – 6 ugers kursus for dig der i job og for dig der er ledig og ønsker et grundigt kursus i de tre programmer. Ialt 11 dages undervisning i alle 3 grafiske programmer: Illustrator, Photoshop og Indesign og Instagram. KUN kr. 23.500,00 ex. moms.

Kurset kan bevilliges af dit lokale jobcenter og figurerer på den regionale positivliste for Region Østjylland og Midt/Vest Jylland.

Opstartsdato:

Se dato nedenfor:

Ønsker du at tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte os pr. mail: lone@futurecompany.dk – eller pr. telefon: 70702360.

Forløb 1:    Forløb 2:   
       

Dato: Den 16. august – 20. september 2018:

Adobe Indesign, basic:  Den 16. og 17. august 2018

Adobe Indesign, advanced: De 20. og 21. august 2018 

Adobe Photoshop, basic: Den 10. og 11.september 2018

Adobe Photoshop, advanced: Den 17. og 18. september

Adobe Illustrator: Den 6. og 7. september 2018

Instagram: Den 20. september 2018

ddddddddddddd

Dato: Den 6. september – 11. oktober 2018:

Adobe Illustrator: Den 6. og 7. september 2018

Adobe Photoshop, basic: Den 10. og 11.september 2018

Adobe Photoshop, advanced: Den 17. og 18. september

Instagram: Den 20. september 2018

Adobe Indesign, basic:  Den 1. og 2. oktober 2018

Adobe Indesign, advanced: Den 10. og 11. oktober 2018 

 

 

 Grafisk Design Kursus – Aarhus

Kursus i Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator og Instagram.


Hvad siger tidligere kursister?

Ditte Milo Farkner Pedersen:

“Efter bare 2 dage på Future Company’s Grafisk Design Kursus, var min viden om Photoshop mangedoblet – på trods af, at jeg har lavet et utal af opgaver i programmet over årene.

Alt i alt et fantastisk kursus! Det har virkelig været en fornøjelse at deltage. Undervisere Inge Lynggaard Hansen og Anne-Katrine Haansbæk, er iblandt de bedste undervisere jeg nogensinde har haft.”

ddddddddddddd

Lene Birch:

“Da jeg gerne ville have tilføjet ekstra kompetencer i Photoshop, InDesign og Illustrator, valgte jeg det 6 ugers kursus i Grafisk Design hos Future Company. Da jeg havde erfaring indenfor alle programmer, var det også med en vis skepsis, om det bare ville være en gentagelse af det jeg allerede kunne.

MEN nej, det var det ikke. Jeg har fået rigtig meget ekstra viden koblet på, både i form af ekstra funktioner der rent faktisk kan lette det daglige arbejde, men også funktioner der kan give dine kreative projekter et mere professionelt udtryk.

Dygtige, kompetente og engagerede undervisere.”

 
       

Hør vores instruktør Inge Lynggaard fortælle, hvad hun lægger vægt på i undervisningen: 


Hvorfor deltage på kursus i Grafisk Design?

Hvis du arbejder med marketing og kommunikation eller har jobfunktioner, hvor du skal udarbejde grafisk materiale som flyers, grafik og billeder til trykte og online medieplatforme har du brug for at kunne de grafiske værktøjer.

På 6 ugers forløbet får du grundig kendskab til de tre programmer der sikrer dig kompetencer som du kan anvende i det daglige arbejde. Hvad enten det drejer sig om fotobearbejdning til tryk og online eller det drejer sig om udarbejdelse af layout opgaver i Indesign, plakater, flyers, annoncer osv.

Kurset er tilrettelagt så du kan passe dit arbejde ved siden af.

6 ugers kurset sikrer samtidig, at du opnår så stort et kendskab at du med det samme kan påbegynde det grafiske arbejde på arbejdspladsen. Der vil blive indlagt mindre opgaver som du løser mellem hver kursusgang. Opgaverne vil oftest være opgaver du kan anvende direkte i virksomheden.

Download brochuren!


På FutureCompanys kursus for virksomheder bliver du undervist 11 dage.

Du undervises i de mest anvendte grafiske programmer: Adobe Photoshop, Illustrator og Indesign. Vi har mange års erfaring med efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere i mange forskellige brancher. Vores undervisere har derfor grundig indsigt i, hvilke funktioner og emner der er vigtige at lære for at kunne varetage grafiske opgaver i en virksomhed.

På forløbet undervises i de tre grafiske Adobe programmer: Photoshop, Illustrator og Indesign. Vi gennemgår også indholdet i en designmanual, med særligt fokus på, hvilke tekniske specifikationer den bør indeholde. Du får vejledning i, hvorledes en designmanual implementeres, anvendes konsekvent og vedligeholdes internt i en organisation.

Antal deltagere:

Max 5 deltagere på holdet.

Forudsætninger:

Kurset kræver ingen forudsætninger inden for Adobeprogrammerne for at kunne deltage.

Målgruppe:

For dig der arbejder i en virksomhed og som har brug for at arbejde med de grafiske programmer til opsætning af brochurer, nyhedsbreve og andre marketing materiale både til tryk og online medier.

Du er formodentlig ansat i en marketing-, kommunikation eller administrativ afdeling, hvor du har brug for at kunne udarbejde og redigere i grafisk materiale, både til tryk og til det online medie.

Pris:

Kr. 23.500,00 ex. moms.

Prisen inkluderer vores eget kursusmateriale, undervisning 1-2 dage om ugen.

Indhold:

Photoshop_flille Adobe Photoshop:

Photoshop er det absolut førende program til billedbehandling og grafisk design til tryk og webdesign. Vi udarbejder grafik og redigerer billeder til brug på grafisk materiale samt covers til Facebook, Instagram, Linkedin og andre sociale medieplatforme.

Indesign_fritlagt Adobe Indesign:

Efter undervisningen i Indesign har du lært de mest grundlæggende og mest anvendelige funktioner i programmet. Uanset om du selv vil kunne fremstille eller bare tilrette professionelle tryksager som annoncer, invitationer, foldere, årsrapporter, kataloger, så er dette et spændende og lærerigt kursus for dig. Du lærer at arbejde med typografi, layout og at klaregøre publikationer til tryk.

Illustrator_fritlagt Adobe Illustrator:

Illustrator er et vektorbaseret tegneprogram, der kan bruges til f.eks. rentegning af skabeloner og udvikling af grafik til både tryksager og internetsider.

På kurset gennemgår vi forskellen på bitmapgrafik og vektorgrafik. Vi arbejder med de vigtigste værktøjer til tegning, rentegning, transformering og farvelægning. Der vil være mange øvelser i at udarbejde illustrationer på en forholdsvis enkel måde samt at lave infografikker der kan anvendes som visuelle virkemidler til formidling af mere kompliceret materiale. 

 Kreativitet og Layout – GRATIS modul

Som en ekstra gratis bonus får du et 3 timers forløb med Kreativitet og Layout. Lær at konvertere den nye viden om de tre grafiske programmer til et stykke grafisk flot og professionelt materiale. Du undervises i farvepsykologi, layoutprincipper og får individuelt indspark til virksomhedens nuværende grafiske udtryk. 


Praktiske informationer:

  • Der undervises 2 dage om ugen. Resten af tiden passer du dit arbejde i virksomheden eller søger job og arbejder med Adobes grafiske programmer.
  • Der vil være hjemmearbejde svarende til 1-2 timer pr. dag.
  • Der serveres frokost på hver kursusdag samt kaffe, te og vand.
  • Der er 3 mdr.s support efter endt kursus
  • Der udstedes et kursusbevis efter endt kursus
  • Der er max 5 deltagere på holdet.

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg på 26197519.

telefon

Grafisk Design Kursus

Grafisk Design Kursus afholdes i Aarhus og kan følges både hvis du er ledig eller i job.

Klik ind på vores  facebooksideFacebookside og læs, hvad tidligere kursister har syntes om kurser hos FutureCompany A/S.

Vælger du Grafisk Design Kursus på 6 uger, får du undervisning i Adobes 3 mest anvendte programmer: Photoshop, Illustrator og Indesign.

På kurset arbejdes der med grafisk produktion til tryk. Du lærer at udarbejde grafisk design til produktioner af forskellige størrelser, til forskellige formål og med forskellige formater.

Vi arbejder med tekster, billeder, grafik og filformater. Alt sammen gøres klar til trykkeriet.

 

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen.

* Skal udfyldes

Kurset afholdes af FutureCompany A/S