Futureacademy - næste opstart : Den 16. august - 24. september 2021- ONLINE

Kun 10 deltagere. ONLINE KURSUS

Bliv frontløber i GRAFISK DESIGN  
ved Adobe certificeret kursuscenter

Men hvad skal der til? Et grundigt kursus i  programmerne – Illustrator, Photoshop og Indesign, WordPress og Instagram. 

Vores Grafisk Design Kursus er et 6 ugers kursus. Både for dig der er ledig og jobsøgende. Og for dig der allerede ér i job. Der undervises i alt 13 dage, så du kan passe dit job eller din jobsøgning ved siden af.

Kurset er på den regionale positivliste og kan bevilliges af dit lokale jobcenter. 

Grundet situationen med Covid-19 foregår kurset online. Dvs. du sidder hjemme med din egen computer og Adobes programmer – og vores underviser sidder bag skærmen. Har du ikke Adobes programmer, stiller vi dem til rådighed mens du er på kursus. 

Der undervises 3 timer pr. gang. Vi har max 10 deltagere pr. kursus. På den måde vil der være god mulighed for individuel hjælp – også selvom det foregår online. Du kan stille spørgsmål undervejs og underviser kan få adgang til din skærm og hjælpe dig videre hvis du går i stå. 

Hvorfor vente? Vores næste forløb starter den: 16. august – 24. september 2021 

13 undervisningsdage fordelt på 6 uger.

Udnyt muligheden for at få en bredere indgangsvinkel til din jobsøgning. Brug vores 6 ugers Grafisk Design Kursus til en grundig opdatering af kompetencerne. Kurset kan bevilliges af dit lokale jobcenter og figurerer på den regionale positivliste.

Arbejder du med marketing og kommunikation? Eller har du en jobfunktion, hvor de grafiske værktøjer spiller en rolle? Så er et 6 ugers Grafisk Design Kursus lige noget for dig. Du kan bruge dine nye kompetencer på arbejdspladsen fra dag 1, og kurset er tilrettelagt således, at du kan passe dit job ved siden af.

Hvad indeholder kurset?

Du oplever, at dine grafiske kompetencer kan forbedres. Men hvad er det, helt præcist, du mangler? Det kan være svært at gennemskue, hvor du skal sætte ind. Du har måske en idé om specifikke kompetenceområder, du ønsker at arbejde med. Og andre kompetencer ved du måske slet ikke, at du kan erhverve via et kursus som dette.

Vi oplever ofte at kursister er i tvivl om, om de har forudsætningerne til at deltage i kurset. Og andre er faktisk i tvivl om, om de vil lære nok på kurset. Alligevel oplever vi faktisk, at kurset overstiger forventningerne for næsten alle kursister. Det er nok også grunden til, at vi scorer 4,9 ud af 5 i evalueringer. Alle kan være med – der kræves altså ingen forudsætninger. Men samtidig kan du også være sikker på, at blive udfordret på lige præcis dine kompetencer. Med andre ord – du bliver en frontløber indenfor grafisk design. Og vi tager hensyn til de forudsætninger, du kommer med. Og det kan vi, fordi vi maksimalt har 5 deltagere på hvert kursusforløb. Se lidt længere nede på siden, hvad tidligere kursister siger om kurset.

Adobe Illustrator

Illustrator er et vektorbaseret tegneprogram. Vi arbejder med tegning, rentegning, transformering og farvelægning. Når du bliver frontløber i Illustrator, kan du rentegne skabeloner og udvikle grafik til både tryksider og online medier.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er svaret på billedbehandling! Vi arbejder med grafik og redigering af billeder. Når du bliver frontløber i Photoshop, kan du udvikle grafik og behandle billeder til både trykte og online medier. Herunder også klargøre billeder til sociale medier.

Adobe Indesign

Indesign er det bedste layoutprogram. Vi arbejder med typografi, layout og klargøring af publikationer. Når du bliver frontløber i Indesign, kan du fremstille og tilrette professionelle kataloger, annoncer, foldere, nyhedsbreve, visitkort, flyers – kort sagt layout til både trykte og online medier.

Instagram

Som en ekstra bonus får du en dag med Instagram. Der er særligt fokus på anvendelsen af Instagram ift. virksomheder. Du lærer at få flere følgere, opsætte betalte annoncer og tracke resultaterne fra annonceringen. 

WordPress

2 dages undervisning det mest anvendte CMS Webapplikation på markedet, WordPress.    
Du lærer at bruge programmet så du har en forståelse for opsætning, redigering og arbejdet i et CMS system. Du får startet en hjemmeside op og vil kunne arbejde selvstændigt med færdiggørelsen af websitet efter kurset.  

Praktiske informationer

Sted

Kurset er ONLINE

Du sidder hjemme på din adresse
Så alle kan deltage – lige meget hvor du bor. 

Vores underviser sidder på vores adresse. 

Deltagere

Der er maksimalt 8 deltagere pr. hold. Således sikrer vi, at der er god tid til hver enkelt, og at der i blandet omfang kan arbejdes specialiseret med egne ønsker og opgaver under kyndig vejledning.

Forudsætninger

Alle kan deltage – der kræves ingen forudsætninger for deltagelse. Til gengæld er du sikret 3 måneders support efter endt kursus. Vi vil gerne hjælpe dig sikkert videre, så du får brugt dine nyerhvervede kompetencer.

Målgruppe

Du arbejder med marketing, kommunikation eller administration. Og har i nogen eller høj grad grafiske opgaver på paletten. Ellers vil få det på sigt. Du vil gerne udvikle materialer enten til tryk eller online medier.

Pris

kr. 19.800,00 ekskl. moms
inkluderer kursusmateriale, undervisning og 3 måneders support efter endt kursus.

Der udstedes kursusbevis.

Er du ledig? Husk, kurset kan bevilliges af dit jobcenter.

Opstart den 16. august – 24. september 2021. Ialt 13 undervisningsdage: 

Photoshop: Den 16. og 19. august 2021

Photoshop: Den  24. og 26. august 2021

Illustrator: Den 1. , 3. og 7. september 2021

Indesign: Den 9., 14. og 16. september 2021

WordPress: Den 20. og 22. september 2021

InstagramDag: Den 24. september 2021

Tidligere kursist

Ditte Milo Farkner Pedersen:

“Efter bare 2 dage på Future Company’s Grafisk Design Kursus, var min viden om Photoshop mangedoblet – på trods af, at jeg har lavet et utal af opgaver i programmet over årene.

Alt i alt et fantastisk kursus! Det har virkelig været en fornøjelse at deltage. Undervisere Inge Lynggaard Hansen og Anne-Katrine Haansbæk, er iblandt de bedste undervisere jeg nogensinde har haft.”

Tidligere kursist

Anita Paakjær Konge: 

“Jeg har haft en super god oplevelse hos Future Company, da jeg fulgte deres 6-ugers grafisk design forløb. Jeg har mødt engagerede og kompetente undervisere, som øser ud af deres viden på en inspirerende måde med respekt for deltagernes individuelle kompetencer. Det er et hyggeligt hus at komme i, og der er altid lækker forplejning oven i købet”

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.


Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads?
Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset?
Skriv til os på lone@futurecompany.dk.


Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.


Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.

Din genvej til hurtig kontakt

 


6 ugers grafisk design kursus – ONLINE

Opstart: Den 16. august – 24. september . Ring på 70702360 eller skriv til kursus@futurecompany.dk for tilmelding.

13 undervisningsdage fordelt på 6 uger.

Du skal deltage i et grafisk design kursus hos Futurecompany online, hvis du drømmer om at udvikle dine grafiske og kreative kompetencer. Det kan være, du kommer fra en marketingfunktion, hvor du dagligt arbejder med grafiske opgaver. Det kan være du sidder i en kommunikationsstilling, hvor du af og til har brug for at supplere den skriftlige kommunikation med relevant og iøjnefaldende grafik. Eller måske sidder du i en administrativ stilling, hvor du har brug for også at favne grafiske opgaver.

Er du ledig og jobsøgende, er et 6 ugers grafisk design kursus også helt perfekt for dig. Kurset er nemlig listet på den regionale positivliste i flere regioner i Danmark. Eftersom kurset er online, kan det bevilliges af alle jobcentre i DK. Det betyder, at dit jobcenter kan bevillige kurset til dig. Du behøver ikke have grafisk baggrund, men du må gerne. Det kan være, du vil bruge kurset til at opgradere dine kompetencer til en bredere indgangsvinkel til jobmarkedet.

Vi tager udgangspunkt i dig og dine kompetencer

Og lige meget hvilken baggrund, du kommer med, så tager vi udgangspunkt i dig, dine kompetencer og der hvor du skal hen. Selvfølgelig er der grundlæggende og dybdegående materiale til kurset, som vi skal igennem. Men i og med kurset maksimalt har 6 deltagere, er der rig mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte. Dette både i selve undervisningen og i forhold til de opgaver, du tager med hjem.

Grundigt kursus i Adobe Illustrator, Photoshop og Indesign.

På vores 6 ugers grafisk design kursus, vil du få grundig kendskab til de 3 grafiske programmer: Adobe Illustrator, Photoshop og Indesign. Du vil tilegne dig omgående kompetencer til udvikling af tryksager, grafik til online medier, fotobearbejdning til mange formål og nytegning og rentegning af grafik.

Kurset er tilrettelagt, så du kan passe dit job eller din jobsøgning ved siden af. Er du allerede i job, vil du fra dag 1 kunne tage nye kompetemcer med hjem og bruge i praksis. Er du jobsøgende, opfordrer vi dig til at bruge dine nyerhvervede grafiske kompetencer til CV og ansøgninger og evt. også i din profil på diverse sociale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram.

Du skal regne med, at der vil blive planlagt hjemmeopgaver ved siden af undervisningen, som sikrer at du får øvet med det samme. Det er den absolut bedste måde at integrere dine nye kompetencer 100%. I løbet af det 6 ugers grafisk design kursus, vil du blive undervist 14 dage hos Futurecompany. Se datoerne lidt længere oppe på siden.

Meget mere end et grafisk kursuscenter

Hos Futurecompany har vi mange års erfaring med efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere i mange forskellige brancher. Vores undervisere har derfor grundig indsigt i, hvilke funktioner og emner, der er særligt vigtige for at kunne varetage grafiske opgaver i små som store virksomheder. Du vil opleve os som meget mere end et grafisk kursuscenter.

 

Måske er vores Digital Marketing Kursus også noget for dig? Læs om kurset her.