Opstartsdatoer: 

Den 29. januar – 9. marts 2018

Ønsker du at tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte os pr. mail: lone@futurecompany.dk – eller pr. telefon: 70702360.

 

FutureAcademy – 6 ugers kursus for dig der i job og for dig der er ledig og ønsker et grundigt kursus i de tre programmer. 2 dages undervisning om ugen i alle 3 grafiske programmer: Illustrator, Photoshop og Indesign. KUN kr. 20.500,00 ex. moms.

Grafisk Design Kursus – Aarhus

Kursus i Adobe Indesign, Photoshop og Illustrator.

 


Hvad siger tidligere kursister?

Ditte Milo Farkner Pedersen

  Lene Birch  

Efter bare 2 dage på Future Company’s Grafisk Design Kursus, var min viden om Photoshop mangedoblet – på trods af, at jeg har lavet et utal af opgaver i programmet over årene.

Alt i alt et fantastisk kursus! Det har virkelig været en fornøjelse at deltage. Undervisere Inge Lynggaard Hansen og Anne-Katrine Haansbæk, er iblandt de bedste undervisere jeg nogensinde har haft.

ddddddddddddd

Da jeg gerne ville have tilføjet ekstra kompetencer i Photoshop, InDesign og Illustrator, valgte jeg det 6 ugers kursus i Grafisk Design hos Future Company. Da jeg havde erfaring indenfor alle programmer, var det også med en vis skepsis, om det bare ville være en gentagelse af det jeg allerede kunne.

MEN nej, det var det ikke. Jeg har fået rigtig meget ekstra viden koblet på, både i form af ekstra funktioner der rent faktisk kan lette det daglige arbejde, men også funktioner der kan give dine kreative projekter et mere professionelt udtryk.

Dygtige, kompetente og engagerede undervisere.

 
       

Hør vores instruktør Inge Lynggaard fortælle, hvad hun lægger vægt på i undervisningen: 


 

Hvorfor deltage på kursus i Grafisk Design?

Hvis du arbejder med marketing og kommunikation eller har jobfunktioner, hvor du skal udarbejde grafisk materiale som flyers, billedbehandling, online markedsføring osv., har du brug for at kunne grafiske værktøjer.

På de 6 uger får du grundig kendskab til de tre programmer der sikrer dig kompetencer som du kan anvende i det daglige arbejde. Hvad enten det drejer sig om fotobearbejdning til tryk og online eller det drejer sig om udarbejdelse af layout opgaver i Indesign, plakater, flyers, annoncer osv.

Kurset er tilrettelagt så du kan passe dit arbejde ved siden af.

6 ugers kurset sikrer samtidig, at du opnår så stort et kendskab at du med det samme kan påbegynde det grafiske arbejde på arbejdspladsen.


På FutureCompanys kursus for virksomheder bliver du undervist 2 dage om ugen. De resterende dage passer du dit arbejde i virksomheden og får udleveret veldefinerede opgaver du skal løse inden næste kursusdag. Der er mulighed for at låne en bærbar computer med programmerne med hjem hvis du kun har en stationær gennem dit arbejde.

Du undervises i de mest anvendte grafiske programmer: Adobe Photoshop, Illustrator og Indesign. Vi har mange års erfaring med efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere i mange forskellige brancher. Vores undervisere har derfor grundig indsigt i, hvilke funktioner og emner der er vigtige at lære for at kunne varetage grafiske opgaver i en virksomhed.

På forløbet undervises i de tre grafiske Adobe programmer: Photoshop, Illustrator og Indesign. Du lærer de funktioner i programmerne der er vigtige for at arbejde med grafisk design i en virksomhed. Vi gennemgår også indholdet i en designmanual, med særligt fokus på, hvilke tekniske specifikationer den bør indeholde. Du får vejledning i, hvorledes en designmanual implementeres, anvendes konsekvent og vedligeholdes internt i en organisation. Til det afsluttende projekt arbejder du for din egen virksomhede, hvor du er ansat. Dette sikrer, at du er klar til at arbejde med de tre programmer når du er færdig med kurset.

For at få forståelse for udformningen og anvendelsen af en designmanual undervises du i Adobe programmerne Adobe Photoshop, Illustrator og Indesign samt layout principper. Vi arbejder med udarbejdelsen af grafiske elementer både til tryk og online brug.

 

Forudsætninger:

Kurset kræver ingen forudsætninger inden for Adobeprogrammerne for at kunne deltage.

Målgruppe:

For dig der arbejder i en virksomhed og som har brug for at arbejde med de grafiske programmer til opsætning af brochurer, nyhedsbreve og andre marketing materiale både til tryk og online medier.

Pris:

Kr. 20.500,00 ex. moms.

Prisen inkluderer vores eget kursusmateriale, undervisning 2 dage om ugen samt individuel vejledning ifm. projektskrivning.

 

 

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen.

* Skal udfyldes

Indhold:

Photoshop_flille Adobe Photoshop:

Photoshop er det absolut førende program til billedbehandling og grafisk design til tryk og webdesign. Vi udarbejder grafik og redigerer billeder til brug på grafisk materiale samt covers til Facebook, Lindedin og andre sociale medieplatforme.

Indesign_fritlagt Adobe Indesign:

Efter undervisningen i Indesign har du lært de mest grundlæggende og mest anvendelige funktioner i programmet. Uanset om du selv vil kunne fremstille eller bare tilrette professionelle  tryksager som annoncer, invitationer, foldere, nyhedsbreve, årsrapporter, kataloger, så er dette et spændende og lærerigt kursus for dig. Du lærer at arbejde med typografi, layout og at klaregøre publikationer til tryk.

Illustrator_fritlagt Adobe Illustrator:

Illustrator er et vektorbaseret tegneprogram, der kan bruges til f.eks. rentegning af skabeloner og udvikling af grafik til både tryksager og internetsider.

På kurset gennemgår vi forskellen på bitmapgrafik og vektorgrafik. Vi arbejder med de vigtigste værktøjer til tegning, rentegning, transformering og farvelægning. Der vil være mange øvelser i at udarbejde illustrationer på en forholdsvis enkel måde.


Praktiske informationer:

  • Der undervises 2 dage om ugen. Resten af tiden passer du dit arbejde i virksomheden.
  • Der vil være hjemmearbejde svarende til 1-2 timer pr. dag.
  • Der er mulighed for at låne en bærbar computer med hjem 
  • Der serveres frokost på hver kursusdag samt kaffe, te og vand.
  • Der er 3 mdr.s support efter endt kursus
  • Der udstedes et kursusbevis efter endt kursus
  • Der er max 5 deltagere på holdet.

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg på 26197519.

telefon

Grafisk Design Kursus

Grafisk Design Kursus afholdes i Aarhus og kan følges både hvis du er ledig eller i job.

Klik ind på vores  facebooksideFacebookside og læs, hvad tidligere kursister har syntes om kurser hos FutureCompany A/S.

Vælger du Grafisk Design Kursus på 6 uger, får du undervisning i Adobes 3 mest anvendte programmer: Photoshop, Illustrator og Indesign.

På kurset arbejdes der med grafisk produktion til tryk. Du lærer at udarbejde grafisk design til produktioner af forskellige størrelser, til forskellige formål og med forskellige formater.

Vi arbejder med tekster, billeder, grafik og filformater. Alt sammen gøres klar til trykkeriet.

 

Kurset afholdes af FutureCompany A/S