Indesign Kursus – fra begynder til mester

Indesign kursus
– fra begynder til mester
4 kursusdage.

Dato: Vælg mellem: 4 dage: Den 24. og 25. oktober, 8. og 9. november (4 dage i alt),
samt den 21. , 22. november og 5. og 6. december (4 dage i alt) .
Deltag i Aarhus eller København eller online!


Tilmelding er ikke bindende, før du modtager endelig bekræftelse fra os (og har fået accept fra dit jobcenter hvis du er ledig).

Indesign kursus
– fra begynder til mester

Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

Indesign kursus – fra begynder til mester

Indesign kursus – fra begynder til mester

Kurset er for dig der har brug for at lære Indesign og alle værktøjer til at kunne mestre dokumenter til tryk.
Du kommer hele vejen rundt i programmet således at du er i stand til at arbejde med layout, tekster og billeder/objekter.

Kurset er på RAR positivlisten for Region Midtjylland og Region Sjælland. Nabo regioner kan deltage, og det betyder at de fleste regioner kan bevilge kurset.

Udbytte på kursus i Indesign Fra begynder til mester:

 • Du bliver certificeret InDesign fra Begynder til Mester
 • Lær om værktøjerne i Adobe InDesign
 • Hvordan designer du InDesign dokumenter
 • Lær at opsætte InDesign dokumenter
 • Lær alt om InDesign og hvordan Adobe programmet fungerer
 • Lær hvordan du får mest muligt ud af InDesign værktøjerne

Adobe Indesign Kursusbevis
FutureCompany er Adobe Certificeret kursuscenter. Det betyder at du får et kursusbevis fra Adobe som du kan bruge i den videre jobsøgning som dokumentation på dine nye færdigheder.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

“Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er fremtiden din!”

Indesign kursus på
RAR positivliste

Kurset er på RAR positivlisten for Region Midtjylland og Region Sjælland. Nabo regioner kan deltage, og det betyder at de fleste regioner kan bevilge kurset.

Adobe Indesign Kursusbevis

FutureCompany er Adobe Certificeret kursuscenter. Det betyder at du får et kursusbevis fra Adobe som du kan bruge i den videre jobsøgning som dokumentation på dine nye færdigheder.

Indhold - Indesign fra begynder til mester

Efter endt kursus er du i stand til at arbejde selvstændigt med de fleste former for dokumenter i Indesign og du har en solid forståelse for at arbejde med layout og indhold til trykmaterialer.

 • Oprettelse af dokument
 • Workspace og eget workspace
 • At arbejde med lag
 • Skrifttyper/Fonte
 • Tekster og hvordan bruges tekster layoutmæssigt
 • Farver
 • Objekter
 • Kombination og opsætning med objekter og tekster
 • Billede redigering og effekter
 • Guidelines / tips til layout
 • Tabeller
 • Parentpages /skabeloner
 • Automatisk sidetal
 • Interaktive pdf’er
 • Gradients
 • Styles: Paragraph, Character og Object
 • Genvejstaster
 • Indholdsfortegnelse
 • Oprettelse af pdf

Hvad er Indesign og hvad kan det bruges til:

InDesign er en professionel desktop publishing software, der er udviklet og markedsført af Adobe Inc. Det er en populær applikation til layout, design og produktion af trykte publikationer såsom bøger, magasiner, aviser og brochurer, samt digitale publikationer som e-bøger og PDF-filer.

Indesign giver brugere mulighed for at kombinere tekst, billeder og grafik i en layout med en høj grad af præcision og kontrol. Det er også en fleksibel applikation, der gør det muligt at ændre designelementer på ethvert tidspunkt i produktionen.

Indesign er kendt for sin evne til at håndtere store dokumenter og komplekse layout, og det giver også en bred vifte af værktøjer og funktioner til at automatisere opgaver, såsom at oprette indekser og tabeller. Indesign-filer kan eksporteres i en række forskellige formater, herunder PDF, EPUB og HTML, hvilket gør det til en alsidig software til publikationsproduktion.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

Hør hvad tidligere kursister siger

Pia Elkjær

“Jeg kan helt klart anbefale FutureCompany efter at have fulgt et 6 ugers online kursus i Adobe Indeisgn. Knalddygtige undervisere med fokus og god energi! Intens og udbytterig undervisning.TAK for det! :-)”

Malene Ventzel

“Jeg deltog på InDesign Advanced, fordi jeg stod over for at skulle sætte et produktkatalog op. Kurset gav mig mulighed for at gå direkte hjem og arbejde med de værktøjer, jeg havde fået. Vi var heldigvis et lille hold, så det gav mulighed for at få svar på alle spørgsmål og sætte det i relation til egne udfordringer og specifikke marketingmaterialer. Med sine hyggelige rammer samt dygtige og imødekommende underviser, var det en fornøjelse og udbytterigt at deltage på kurset.”

Praktiske informationer

Vælg mellem vores adresse i Aarhus, København eller ONLINE: 

Ved online kursus: Du sidder hjemme på din adresse Så alle kan deltage – lige meget hvor du bor.

Vores underviser sidder på vores adresse.

Vi har altid max 6 deltagere på vores hold. Det giver mulighed for individuel sparring og tid til hver enkelt deltagers behov og niveau.

Kurset er for alle der har behov for og interesse i Indesign. Kurset er et grundkursus. Det betyder at vi starter med de grundlæggende funktioner og arbejder opgaver og øvelser der bringer dig op på avanceret niveau.

Efter 4-5 uger inviteres du til en online session, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til Indesign. En af vores konsulenter sidder klar online. Derudover tilbyder vi 3 måneders support efter alle vores kurser. Efter mange års erfaring med kompentenceudvikling ved vi at dit arbejde først starter efter kurset. Derfor er det vigtigt at du har mulighed for en livline. Ingen kan huske alt efter få dages kursus.

Derfor er vi der for dig.

Kr. 11.500,00 ex. Moms for alle 4 kursusdage.

Der udstedes Adobe Indesign Kursusbevis.

Er du ledig? Husk, kurset kan bevilliges af dit jobcenter.

Der undervises kl. 9.00 – 14.00 hver dag. 

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.

Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads? Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset?
Skriv til os på lone@futurecompany.dk

Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.

Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.