Online Instagram Kursus

Online Instagram Kursus

1.200,00 DKK ekskl. moms

Online Kursus i Instagram – 3 timer

3 timers kursus i Instagram, der giver dig redskaberne til at blive en succesfuld og professionel Instagrammer.

Det hele foregår mens du sidder hjemme eller på dit kontor.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

På vores 3 timers online realtime kursus i Instagram får du det bedste teoretiske fundament og de praktiske redskaber, der skal til, for at blive en succesfuld Instagrammer – professionelt. Via denne kreative social media platform kan du virkelig udnytte alle fordelene ved visuel markedsføring.

Hvordan fungerer det?

Du sidder hjemme eller på dit kontor.

Inden kurset modtager du en mail med link til vores online platform samt kursusmateriale.

Kl. 9.00 på kursusdagen, kobler du op og vi mødes virtuelt. der vil max være 6 deltagere på kurset ad gangen. Så er der nemlig også tid til spørgsmål.

Vores underviser sidder i Aarhus – du sidder hos dig selv. Alt andet foregår som var det et fysisk kursus hos FutureCompany. Bortset fra at du selv skal stå for kaffen og croissanten 🙂

 

Indhold:

Mange virksomheder er i fuld gang med at opbygge deres identitet på Instagram. Mange er først lige gået i gang. Og mange overvejer stadig mediets muligheder.

Endnu flere bruger allerede Instagram til privat brug, og tænker at “det er da ikke så svært”. Bare der kommer likes på billederne og aktiviteten på profilen er ok. Men er det nok? For hvordan får man som virksomhed forvandlet sine følgere til reelle kunder?

Gennem de seneste år har Instagram udviklet sig i en retning, hvor det er blevet endnu mere interessant for virksomheder at markedsføre sig. For nogle virksomheder er det endda allerede deres primære markedsføringskanal med et rigtig stort salg som output. Men hvordan gør man? Hvorfor er det ikke nok med de værktøjer og muligheder, du kender fra din private profil?

Tag med på vores online kursus i Instagram, der tager udgangspunkt i alle de nyeste features, og oplev en verden af følelser, perfekt indhold, stories, IG TV, relationer og hashtag magi.

Lyder det som noget for dig? Brug tiden på opkvalificering mens du sidder hjemme og venter på at Corona krisen overståes.

Det lærer du:

  • Forvandl dine følgere til betalende kunder
  • Udvælg de rigtige hashtags og brug dem
  • Udforsk Instagram stories
  • Find de rigtige følgere
  • Udvikl godt indhold til Instagram
  • Mål effekten af dine aktiviteter og tilstedeværelse
  • Kommunikerer med dine følgere
  • Annoncering på Instagram

Yderligere information

Dato:

Den 4. april 2024

Du kunne også være interesseret i...