Virtual Reality i design & arkitektur

Virtual Reality i design & arkitektur

5.550,00 DKK ekskl. moms

VR Sketchup kursus. 1 dags kursus i Virtual Reality med udgangspunkt i Sketchup.

Deltag i Aarhus eller København.

Betal nu eller få tilsendt faktura. Der er mulighed for at få EAN-faktura tilsendt.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

VR Sketchup kursus

Beskrivelse af kursus indhold

Kurset handler om, hvordan man helt praktisk bruger VR i både design fasen og til præsentation af projekter. Virtual Reality hard- og software har udviklet sig meget de seneste år, og er nu ved at blive etableret som et effektivt værktøj i branchen, som kun kræver en overskuelig investering. Med VR har designere og kunder mulighed for at opleve og navigere i rumlige projekter på en indlevende måde i den reelle størrelse.

VR Sketchup kursus er tilrettelagt som en kombination af gennemgang og øvelser i VR. FutureCompanys VR-kursus berører nedenstående områder:

  • Processer og anvendelsesmuligheder af VR (kollisions & model tjek, marketing, kundepræsentation, simulationer)
  • Anbefalede Software (plugin/stand-alone løsninger)
  • Navigation i VR og værktøjer
  • Hardware løsninger fra stationær til mobil – omkostninger & fordele
  • Multibruger-møder i VR
  • Klargørelse af hard- og software
  • Klargøring af 3D modeller til VR (bring gerne et eget projekt)

Efter kurset er du i stand til at etablere dit eget VR setup og integrere det i din design proces. Du har et beslutningsgrundlag for at vælge det soft- og hardware, som passer bedst til din virksomhed og kan bruge din VR-løsning effektivt.

 

Forkundskaber:

Der kræves ingen forkundskaber. Deltagere skal dog være brugere af CAD-løsninger som for eksempel SketchUp, Revit, Rhino, ArchiCAD. I kurset bliver der taget udgangspunkt i 3D modeller fra SketchUp og kompatibelt software. Kurset kan stå alene men du kan drage fordel af bruge det som overbygning på Enscape™ kursus og alle 3D software kurser, FutureCompany tilbyder.

Kursusmateriale

Du kan med fordel medbringe din egen VR egnede windows-computer med administrator rettidigheder, så du kan installere VR software og eksportere projekter. Det er dog ikke et krav, da vi præsenterer alt soft- og hardware og udleverer kursusmateriale.

Underviser:

Thomas: Instruktør i Sketchup, Enscape™ & VR. Thomas er uddannet arkitekt, har erhvervserfaring fra tegnestuer og er tilknyttet LEGO System A/S som freelancer.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

By

Aarhus, København

Dato:

Ring for dato.