MidJourney og FireFly

AI - Fra tekst til Billede. Kurset er til dig der arbejder med marketing, kommunikation eller anden form for visuel formidling. MidJourney og FireFly – AI kursus Pris kr. 4.550,00 ex. moms.

Næste opstart: Den 6. december (udsolgt i København. Ledig plads i Aarhus).
Den 2. februar 2024 (både Aarhus og København)


MidJourney og FireFly

Kurset er et hybrid kursus og kan følges online eller med fysisk deltagelse i enten Aarhus eller København. Ved deltagelse online reduceres prisen med 600 kr. Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

MidJourney og FireFly – AI kursus

Vil du lære, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at fremstille fascinerende billeder og illustrationer, så er dette kursus helt sikkert noget for dig. Kurset er praksisorienteret og giver dig en virkelig sjov og lærerig indføring i AI og billedfremstilling. Alle der gerne vil i gang med AI-teknologien kan deltage, og du behøver ikke at have erfaring med hverken programmering, grafisk arbejde eller AI. Vi guider dig gennem de to AI tjenester så du bliver i stand til at lave flot og brugbart billedmateriale til din virksomhed.

Lær hvordan du prompter korrekt i Midjourney så du får det bedste resultat.

Lav fantastisk billedmateriale og illustrationer med AI. På kurset får du grundlæggende indsigt i de nye muligheder, der er for at fremstille illustrationer med AI – både i teori og i praksis. Du får en grundig og pædagogisk indføring i den kunstige intelligens betydning for visuelle aktørers brug af tjenester som MidJourney og Firefly Beta.

Du får viden om historikken på AI’s fremkomst og på, hvordan det virker. Du lærer, hvordan du skriver det bedste prompt. Du lærer at lave dine egne illustrationer i MidJourney og sparrer med dine medkursister om jeres resultater. Med andre ord: Du bliver klædt på til selv at kunne skabe dit eget visuelle materiale til din markedsføring, bøger, websites, annoncer eller SoMe-opslag.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

“Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er fremtiden din!”

På kurset får du grundlæggende indsigt i de nye og fantastiske muligheder, der er for at fremstille illustrationer med AI – både i teori og i praksis. Du får en grundig og pædagogisk indføring i den kunstige intelligens betydning for visuelle aktørers brug af tjenester som MidJourney og Firefly Beta.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der arbejder med marketing, kommunikation i dit daglige arbejde. Du har ofte brug for at kunne tilføje billeder,  illustrationer og infografik til dine nyhedsbreve, artikler, websites, power point-præsentationer eller andet materiale. Eller du har brug for at kunne lave et oplæg til webdesignere / grafikere. Måske er du redaktør på et magasin, kommunikationskonsulent, webredaktør eller en visuel medarbejder, der er nysgerrig på, hvordan du kan bruge AI som en kreativ assistent.

Udbytte

  • Lær hvordan du fremstiller dine egne billeder og illustrationer med AI
  • Få indsigt i teorien og teknologien bag AI-genererede illustrationer og billeder
  • Få bred forståelse for AI og dets betydning i fremtiden
  • Bliv klædt på til at lave fotos skræddersyet til dine behov.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

Praktiske informationer

Afholdelse af kursus: Vælg mellem: Den 28. september (UDSOLGT), 11. oktober, 13. november

Kl. 9.15-14.15

Vælg mellem Aarhus og København 

Vi har altid max 6 deltagere på vores hold. Det giver mulighed for individuel sparring og tid til hver enkelt deltagers behov og niveau.

Kurset er til dig der arbejder med marketing, kommunikation eller anden form for visuel formidling. 

Der kræves ingen forkundskaber til arbejdet med AI. 

Der serveres croissant og smoothie ved ankomst. Frokost og kaffe / kage.

Kr. 3.550,00 ex. moms

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.

Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads? Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset?
Skriv til os på lone@futurecompany.dk

Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.

Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.