Du og din virksomhed bestemmer tid, sted og indhold.

Pris: Kr. 9.650,00 for de første to deltagere fra samme firma.

kr. 10.950 for max 4 deltagere og

kr. 13.900,00 for max 8 deltagere.

– ring for et godt tilbud! Tlf: 70702360.

Kurset kan foregå i vores lokaler i Aarhus, København eller hos jer – I bestemmer…

Vi skræddersyer grafiske kurser, der varer få timer eller flere dage, afhængigt af jeres mål. Er vores skræddersyede kurser altid planlagt så det matcher jeres behov? Selvfølgelig!

Hos os har vi kun 2 niveauer på åbne holdkurser. Basic og advanced. Hvorfor? Fordi alt andet ikke giver mening. Såsnart du som bruger af de grafiske programmer er over basic niveau vælger du de funktioner i programmerne der er relevante for dig. De funktioner skal du blive expert i for at kunne udføre dit arbejde professionelt og effektivt. Derfor skal du ikke bruge din tid på et holdkursus, hvor du kun kan bruge 50% af det der undervises i. 

Udbyttet bliver større ved at vælge et skræddersyet kursus. Eftersom det er hele essensen i vores arbejde – at du lærer mest muligt – har vi sat prisen på en skræddersyet dag til en fornuftig pris. 

 

 

Pris pr. skræddersyet kursusdag

En hel dag ( 6 timer ): Kr. 9.650,00 for max 2 medarbejdere.

Pr. time (dog min. 3 timer) Kr.: 3.550,00 ex. moms. Max 4 deltagere. Kurset kan foregå i vores lokaler eller hos jer – I bestemmer, hvad der passer jer bedst.

Oplæg pr. time på store hold op til 15 deltagere (min. 2 timer): Kr. 5.250,00 ex. moms. Måske har din afdeling brug for fagligt indspark til fredagsmødet? Så kan vores undervisere komme ud til jeres virksomhed og give et oplæg om det faglige emne I har brug for. Det kan f.eks. være:

  • Hvordan optimerer I jeres employee advocacy politik på Linkedin. 
  • En enkelt funktion i et program som f.eks. Photoshop
  • Oplæg om idégenerering til udarbejdelse af Online Bannere
  • Optimering af virksomhedens Instagram profil
  • Hvordan får I fastlagt en fælles profil af billedemateriale til brug på sociale medier

Det kan være en fordel at tage ud af huset og fokusere på undervisningen – så bliver I også forkælet med god mad i løbet af dagen.

Tilrettelæggelse af kursusdagen

Sammen med vores instruktører planlægger og sammensætter I det kursusforløb der passer bedst til jer, jeres behov og mål med undervisning.

Vores instruktører vejleder jer, så I opnår det bedste udbytte.

Kurset kan vare fra 1 til flere dage, afhængig af indhold og jeres niveau. Måske passer det jer bedst hvis undervisningen er 3 timer en formiddag? Så klarer vi også den.

Vi foreslår altid at der tages udgangspunkt i jeres eget materiale, hvis det er muligt. Det sikrer jer, at indholdet bliver så relevant som muligt og at I alle fra dag 1, efter kurset, kan arbejde med de nye kompetencer.

Vores skræddersyede kurser kan vælges inden for alle vores program kategorier.

Husk! For os er det vigtigt, at du også efter 3 mdr. kan huske det du lærte på kurset. Derfor tilbyder vi 6 mdrs. support i de gennemgåede emner. Supporten er inkluderet i prisen.

telefon

Ring til Lone Wenneberg, tlf.: 7070 2360 eller send en forespørgsel på jeres næste skræddersyede kursus – så hjælper hun jer igang.

Fantastisk fleksibelt, venligt og kompetent kursusforløb (i WordPress og Google søgeoptimering). Underviser Dorte Klemensen er en magisk formidler, som evner at følge én, på det niveau man er på, og at opgradere ens viden markant, på meget kort tid. Både hun og bestemt også ejer Lone Wenneberg, er virkelig dygtige undervisere. – Futurecompany kan bestemt anbefales!!

Tine Høisgaard

Tak for et rigtig godt kursus! Og især for den skræddersyede model, som jeg virkelig kan bruge til noget! Så må vi bare se, om jeg kan huske det hele 😉

Mia Christina Broe