Linkedin Kursus

Linkedin Kursus

2.550,00 DKK ekskl. moms

Ryd

Beskrivelse

LinkedIn Kursus

1 dag med både Kursus og Workshop

Linkedin kursus sættes fokus på brugen af LinkedIn for virksomheder. Linkedin bruges i dag til meget mere end rekruttering og deling af CV’er. LinkedIn er i den grad blevet en effektiv platform for virksomheder der ønsker at profilere sig og optimere deres salgs- og kommunikationsfunktioner.

LinkedIn er her du møder dine kunder – og leads
For virksomheder bruges Linkedin til at finde og strukturere relevante leads. Det kræver dog lidt mere end blot en grundlæggende forståelse for platformens udformning og de muligheder der er på mediet.

Ved at benytte LinkedIn strategisk er der mulighed for at komme et godt skridt foran konkurrenterne.

Du får både kursus og workshop

På kursets første halvdel får du en grundig introduktion til, hvordan I får det optimale ud af LinkedIn. Lær blandt andet, hvordan I genererer omtale, bliver bedre til rekruttering, får flere leads og øger salget. Kursets anden halvdel giver dig mulighed for at arbejde med jeres egen professionelle LinkedIn-side samt din egen profil, så begge dele er optimeret til at modtage kunderne. Du får løbende feedback fra underviseren, så du får ryddet alle spørgsmål og tvivl af vejen.

Indhold: 

  • Hvilke Målsætninger skal LinkedIn støtte op omkring?
  • Private og Company
  • Definer jeres målsætning (er)
  • Social Selling som overordnet begreb vs klassisk salgsmetoder
  • Definition af Målgruppe
  • Employee Advocacy
  • Find det rette indhold – Udarbejdelse af Linkedin Content Plan
  • Find Leads ved intelligent segmentering og annoncering.

Målgruppe:

Alle virksomheder der har en LinkedIn profil og som ønsker at udnytte potentialet fuldt ud og får en forståelse for anvendelsen af platformen til intern og ekstern branding samt Lead generering.

Kurset er på 1 dag fra kl. 9.00 – 15.00 og foregår i Aarhus. Det kan følges som et individuelt kursus eller som en del af Kursus i Facebook og Instagram.

Se mere om Linkedin:

Yderligere information

By

Aarhus

Dato

Den 19. september 2018, Den 12. december 2018