SketchUp til Landskabsarkitekter

SketchUp til Landskabsarkitekter

7.350,00 DKK ekskl. moms

Kursus for landskabsarkitekter, 2 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Kursusindhold:

Import af Acad og jpg kote filer til brug som grundlag (sketchUp kan ikke begrænse acad størrelse til det der er nødvendigt for at begrænse fil str.) Kontrolleret skalering af jpg. acad med Tape Measure Tool

Sandbox tools:

Opbygning af landskab fra kotelinier og fra Scratch Opbygning af bløde bakker med Shmoove tool samt Add detail Sæt en bygning i landskabet og lav foot print Drapér en vej eller grundskel ned over landskabet Basic materialer/farver på landskab Solar North extension Warehouse og hvad man skal være opmærksom på med 2D og 3D træer og planter. Skære i landskabet med Intersect Section tool, og parallel projektion vs. perspektiv setting.

Export til pdf og andre filformater

Opsætning af plan og snit i skala i Outliner

Målgruppe:

Landskabsarkitekter, landskabsdesignere og andre der har brug for at kunne visualisere projekter med udendørsareal og terræn.

Forkundskaber:

Kurset kræver grundlæggende kendskab til SketchUp. Enten har du arbejdet med SketchUp i 1 eller flere år eller du har deltaget på vores kursus i SketchUp basic. 

SketchUp software

Husk at du får 10% rabat ved køb af både software og kursus. FutureCompany er forhandler af SketchUp software via vores subbrand – 3dshoppen.dk

Yderligere information

BY

Aarhus, København

Dato

Den 4. og 5. marts 2024