Grafisk Design og UIUX

Grafisk Design og UI/UX Inkl. ChatGPT & AIVærktøjer

6 UGERS KURSUS:
VÆLG AARHUS, KØBENHAVN ELLER ONLINE

Næste opstart:
Den 21. maj - 28. juni 2024
Den 19. august - 27. september 2024


Tilmelding er ikke bindende, før du modtager endelig bekræftelse fra os (og har fået accept fra dit Jobcenter, hvis du er ledig).

Grafisk Design og UI/UX Inkl. ChatGPT & AIVærktøjer

Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

6 ugers Grafisk Design og UI/UX Inkl. ChatGPT & AIVærktøjer kursus

GRAFISK DESIGN og UI/UX Inkl. ChatGPT & AIVærktøjer

Kurset er en samlet pakke til dig der skal arbejde professionelt med Grafisk design inden for kommunikation og marketing.

På 6 uger får du et godt kendskab til de mest anvendte programmer inden for grafisk design og ikke mindst hvordan de nyeste platforme inden for kunstig intelligens bruges inden for grafisk design. Du lærer at integrere AI i dit daglige arbejde både med tekster og med grafik.

De nye kompetencer giver et godt supplement til din eksisterende job- og uddannelseserfaring. Efter kurset vil du kunne varetage jobs, hvor grafisk design, kommunikations- og marketing opgaver er en del af dit daglige arbejde.

På kurset undervises i omfattende programmer. Vi har udvalgt de funktioner der er mest relevant for dig. Vores mangeårige erfaring med Adobes programmer gør det muligt at formidle kompleks indhold på en overskuelig og meget praksisnær måde, således at du kan komme hurtigt i job. Kurset er på den regionale positivliste.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

“Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er
fremtiden din!”

Er du jobsøgende?

Udnyt muligheden for at få en bredere indgangsvinkel til din jobsøgning. Brug vores 6 ugers Grafisk Design og UI/UX Inkl. ChatGPT & AIVærktøjer Kursus til en grundig opdatering af kompetencerne. Kurset kan bevilliges af dit lokale jobcenter og figurerer på den regionale positivliste.

Er du allerede i job?

Arbejder du med marketing og kommunikation? Eller har du en jobfunktion, hvor de grafiske værktøjer spiller en rolle? Så er et 6 ugers Grafisk Design og UI/UX Inkl. ChatGPT & AIVærktøjer Kursus lige noget for dig. Du kan bruge dine nye kompetencer på arbejdspladsen fra dag 1, og kurset er tilrettelagt således, at du kan passe dit job ved siden af.

Hvad indeholder kurset?

Du oplever, at dine grafiske kompetencer kan forbedres. Men hvad er det, helt præcist, du mangler? Det kan være svært at gennemskue, hvor du skal sætte ind. Du har måske en idé om specifikke kompetenceområder, du ønsker at arbejde med. Og andre kompetencer ved du måske slet ikke, at du kan erhverve via et kursus som dette.

Vi oplever ofte at kursister er i tvivl om, om de har forudsætningerne til at deltage i kurset. Og andre er faktisk i tvivl om, om de vil lære nok på kurset. Alligevel oplever vi, at kurset overstiger forventningerne for næsten alle kursister. Det er nok også grunden til, at vi scorer 4,9 ud af 5 i evalueringer. Alle kan være med – der kræves altså ingen forudsætninger. Men samtidig kan du også være sikker på, at blive udfordret på lige præcis dine kompetencer. Med andre ord – du bliver en frontløber indenfor grafisk design og de nye AI værktøjer. Og vi tager hensyn til de forudsætninger, du kommer med. Og det kan vi, fordi vi maksimalt har 8 deltagere på hvert kursusforløb. Se lidt længere nede på siden, hvad tidligere kursister siger om kurset.

GRAFISK DESIGN

Adobe Illustrator

Illustrator er et vektorbaseret tegneprogram. Vi arbejder med tegning, rentegning, transformering og farvelægning. Når du bliver frontløber i Illustrator, kan du rentegne skabeloner og udvikle grafik til både tryksider og online medier.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er svaret på billedbehandling! Vi arbejder med grafik og redigering af billeder. Når du bliver frontløber i Photoshop, kan du udvikle grafik og behandle billeder til både trykte og online medier. Herunder også klargøre billeder til sociale medier.

Adobe Indesign

Indesign er det bedste layoutprogram. Vi arbejder med typografi, layout og klargøring af publikationer. Når du bliver frontløber i Indesign, kan du fremstille og tilrette professionelle kataloger, annoncer, foldere, nyhedsbreve, visitkort, flyers – kort sagt layout til både trykte og online medier.

WEBDESIGN:

WordPress

2 dages undervisning i den mest anvendte CMS Webapplikation på markedet, WordPress. Du lærer at bruge programmet så du har en forståelse for opsætning, redigering og arbejdet i et CMS system. Du får startet en hjemmeside op og vil kunne arbejde selvstændigt med færdiggørelsen af websitet efter kurset.

UI/UX

Få indblik I UX og vigtigheden af den overordnede brugeroplevelse og hvordan brugerne interagerer med produktet samt UI som definerer den visuelle præsentation af produktet på websitet.

AI:

Chat GPT

Brug Chat GPt professionelt til tekster samt prompting til grafisk materiale

Firefly

Adobes AI billedgenerator er en meget populær platform I virksomehederne og bruges til at generere billedmateriale og andet grafisk materiale. Du lærer hvordan du kan lave mock-ups til websites og til trykmateriale vha. Kunstig intelligens.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

Hør hvad tidligere kursister siger

Ditte Milo Farkner Pedersen:

“Efter bare 2 dage på Future Company’s Grafisk Design Kursus, var min viden om Photoshop mangedoblet – på trods af, at jeg har lavet et utal af opgaver i programmet over årene.

Alt i alt et fantastisk kursus! Det har virkelig været en fornøjelse at deltage. Undervisere Inge Lynggaard Hansen og Anne-Katrine Haansbæk, er iblandt de bedste undervisere jeg nogensinde har haft.”

Anita Paakjær Konge:

“Jeg har haft en super god oplevelse hos Future Company, da jeg fulgte deres 6-ugers grafisk design forløb. Jeg har mødt engagerede og kompetente undervisere, som øser ud af deres viden på en inspirerende måde med respekt for deltagernes individuelle kompetencer. Det er et hyggeligt hus at komme i, og der er altid lækker forplejning oven i købet.”

Praktiske informationer

6 ugers kursus for ledige.

Deltag i Aarhus, København eller online.

Der er maksimalt 8 deltagere pr. hold. Således sikrer vi, at der er god tid til hver enkelt, og at der i blandet omfang kan arbejdes specialiseret med egne ønsker og opgaver under kyndig vejledning.

Alle kan deltage – der kræves ingen forudsætninger for deltagelse. Til gengæld er du sikret 3 måneders support efter endt kursus.

Vi vil gerne hjælpe dig sikkert videre, så du får brugt dine nyerhvervede kompetencer.

Dette kursus er for ledige og andre der har mulighed for at deltage på kursus 2-3 dage om ugen i 6 uger.

kr. 24.500,00 ekskl. moms
inkluderer kursusmateriale,
undervisning og 3 måneders support efter endt kursus.

Der udstedes kursusbevis.

Er du ledig? Husk, kurset kan bevilliges af dit jobcenter.

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.

Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads? Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset? Skriv til os på lone@futurecompany.dk.

Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.

Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.