Chat GPT Kursus

Chat GPT – Kursus for marketing og kommunikationsmedarbejdere. 3,5 timers Kursus.
Pris: Kr. 2.450,00 ex. moms.

ChatGPT: Din Intelligente Kommunikations og marketing assistent. Brug Chat GPT til Sociale medier, digitale platforme, blogs og nyhedsbreve.
Vælg mellem følgende datoer:
Den 28. november 2023
Den 18. december 2023
Den 25 januar 2024


Chat GPT - 3,5 timers kursus - HYBRID Kursus med max 6 deltagere - plads til spørgsmål og dialog. Vælg mellem deltagelse i Aarhus eller online

Få grundig viden om brugen af AI i dit daglige arbejde. Om du arbejder med tekster, billeder, kommunikation, marketing eller måske sidder som sagsbehandler, så vil du kunne få stort udbytte af at lære teknikken bag og anvendelsen af AI - platforme som Chat GPT, Google Bard og andre relevante AI -værktøjer. Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

Chat GPT kursus

Er du nysgerrig på at lære mere om ChatGPT teknologien og få erfaringer med at arbejde med ChatGPT i dit arbejde og til dine projekter. Du vil på dette 3,5 times kursus opnå en solid forståelse af ChatGPT og få eksperimenteret med, hvordan teknologien kan bruges i dit arbejde som kommunikation- og marketing medarbejder. 

Lær at forstå ChatGPT og hvordan du kan udnytte dine muligheder. Lær at prompte så du får ny inspiration til Sociale medie posts og annoncer, Blogindlæg, nyhedsbreve, optimering på hjemmeside m.m. 

Du lærer hvordan du fodrer Chat GPT med dit relevante og konkrete fagområde og hvordan de mange plugins kan installeres og give dig stort udbytte i dit daglige arbejde. 

Kurset dækker, hvordan du finjusterer en ChatGPT-model for at opnå bedre resultater, og hvordan du integrerer ChatGPT i dine egne applikationer og systemer. Vi lærer dig at interagere med ChatGPT, installerer og bruger plugins  samt at generere svar på spørgsmål, producere tekst og skrive opslag til Sociale medier, websites, nyhedsbreve, blogs på en intelligent måde.

Kurset har en praktisk tilgang, og du får masser af muligheder for at anvende dine nye færdigheder og eksperimentere med teknologien gennem øvelser. Efter kurset har du en grundlæggende forståelse for ChatGPT-teknologien og praktisk anvendelse i dit arbejdsliv

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

“Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er fremtiden din!”

Lær at forstå ChatGPT og hvordan du kan udnytte dine muligheder.

Lær at prompte så du får ny inspiration til dine tekster i dit daglige arbejde. Chat GPT giver dig adgang til alverdens unik viden og data.

Hvem kan deltage?

Kurset er for alle der har interesse i at lære hvad Chat GPT er og hvordan man kan bruge AI teknologien i den virkelige verden. Uanset om du er helt ny eller har en smule erfaring med Chat GPT vil du kunne opnå udbytte af deltagelse på kurset. Kurset er for dig der arbejder med markedsføring, kommunikation eller måske er underviser på en uddannelsesinstitution og har brug for at vide mere om AI og dens muligheder.

Udbytte

  • Forståelse af ChatGPT og dens anvendelser
  • Evne til at interagere og prompte med ChatGPT
  • Praktisk erfaring med teknologien
  • Inspiration til brug af ChatGPT til Sociale medier, websites, blogs og nyhedsbreve
  • Kendskab til integrationer
  • Lær hvordan du finder det bedste plugin og hvordan du installerer plugins i Chat GPT
  •  Integration af Outlook og andre applikationer
  • Dall-E

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på +45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

Praktiske informationer

Tidspunkt for Afholdelse af kursus: 

Kl. 9.00 – 12.30

Vælg mellem Aarhus, København eller ONLINE

Vi har altid max 6 deltagere på vores hold. Det giver mulighed for individuel sparring og tid til hver enkelt deltagers behov og niveau.

Kurset er for alle der har interesse i at lære hvad Chat GPT er og hvordan man kan bruge AI teknologien i den virkelige verden inden for marketing og kommunikation.

Der serveres croissant og smoothie ved ankomst samt en sandwich ved afslutning.

Kr. 2.450,00 ex. moms.

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.

Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads? Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset?
Skriv til os på lone@futurecompany.dk

Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.

Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.