Tilmeld dig til kurset her

Tilmelding er ikke bindende, før du modtager endelig bekræftelse fra os (og har fået accept fra din A-kasse, hvis du er ledig).

Skal kurset godkendes af din akasse? Så skal du blot downloade denne blanket og sende til din akasse. 

Kursus i E-handel

Bliv klar til en BRANCHE MED FART PÅ

Både for dig der er ansat, for dig der har egen virksomhed og for dig der er ledig. 

Næste opstart d. 31. august 2020 – Bemærk: Kurset afholdes på Erhvervsakademi Dania i Randers. 
Tilmeldingsfrist d. 24. august 2020

Tidsplan: Opstart den 31. august – 9. oktober 2020. 

Pris: Kr. 24.898,92 ex.moms for hele forløbet inkl. eksamen. Skal kurset godkendes af din akasse skal du downloade blanketten på dette link og sende til din akasse. 

Har du brug for det ekstra kompetenceløft til at agere sikkert og ubesværet i en E-handels branche med fuld fart på udviklingen? Så er vores 6 ugers E-handels Kursus lige noget for dig!

FutureCompany A/S tilbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania en Uddannelse, hvor du gennemfører et akademifag med en varighed på 6 uger inkl. eksamen.

Her får du teori og best practice til din værktøjskasse, så dit CV opgraderes til fremtiden i en branche med stor efterspørgsel på kompetente medarbejdere.

Du lærer, at:

 • oprette og designe en webshop med WordPress og WooCommerce
 • håndtere processen fra oprettelse af produkt til salg, hævning af beløb, afsendelse af faktura og registrering i CRM-system
 • oprette produkter og lagerstyre
 • drible med SEO (søgemaskineoptimering)
 • opsætte betalte annoncer via Google Ads og SoMe
 • forstå den digitale kunderejse

…og meget mere. Sagt med andre ord: du bliver en ONLINE HERO!

Kurset er på AKADEMINIVEAU og målrettet både selvstændige, ansatte og ledige. Kurset løber 2 dage om ugen, således arbejde eller jobsøgning fint kan passes ved siden af.

Så hvorfor vente? Forløbet starter mandag 31. august 2020.

Underviser
Lone Wenneberg

Er direktør i Futurecompany. Har arbejdet med Digital Marketing i 10 år. Underviser i digital marketing strategi, sociale medier og elektroniske nyhedsbreve. Er ansvarlig for 4 webshops og arbejder som konsulent for virksomheder.

Underviser
Kia Allentoft Jørgensen

Underviser i Social Media, Googles platforme og WordPress. Kias 10 års erfaring spænder over både offline og online markedsføring, grafisk design og tekstskriverier. Hun har arbejdet for spændende brands som Color Kids, New Balance og Louis Nielsen og har også erfaring fra bureau. I dag arbejder Kia både som underviser, rådgiver og grafisk designer.

Hvad siger andre om kurset?

Marianne Lindholm

“Jeg ville endnu en gang sige tusind tak for et godt kursus. Efter blot 6 ugers kursus er jeg så heldig at komme til at arbejde med SEO og AdWords fremover, så det er jo fantastisk 😉 Jeg havde ingen erfaring med online marketing inden jeg deltog på kurset og alligevel lærte jeg så meget at jeg nu har fået job! Tak for et super udbytterigt kursus.”

Stine Bay Eriksen
(5* på Facebook)

“6 ugers selvvalgt kursus kan klart anbefales! Man lærer en masse (på utrolig kort tid godt nok) og underviserne er virkelig dygtige!”

E-handels Kursus i samarbejde med Erhvervsakademi Dania

FutureCompany A/S tilbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania en Uddannelse, hvor du gennemfører et akademifag med en varighed på 6 uger inkl. eksamen.

Faget i E-handel giver dig 10 ECTS-point og har opstart den 15. juni 2020.

Undervisningen er tilrettelagt således at du møder 2 dage om uge. De øvrige dage skal du løse opgaver og øvelser – med mulighed for online realtime sparring med underviserne. Ét af de spændende delmål er, at du skal opbygge en rigtig webshop (som øvelsessite).

Der udleveres skriftligt undervisningsmateriale til alt indhold på forløbet. På bare 6 uger erhverver du dokumenterede kvalifikationer indenfor E-handel, der er anerkendte i erhvervslivet. Kurset klæder dig på til at varetage en bred vifte af jobfunktioner inden for E-handel, hvad end du er ansat, selvstændig eller ledig.

Kurset udbydes under Lov om Åben Uddannelse i samarbejde med Erhvervsakademi Dania i Randers – og alle er velkomne.


Du lærer, at:

 • udvikle en Webshop i praksis vha. WordPress og shopmodulet WooCommerce
 • forstå processen og de værktøjer/programmer det kræver fra salg til hævning af beløb, til afsendelse af faktura til kunden, til registrering i et CRM system
 • oprette produkter og styre lagerbeholdningen
 • arbejde med SEO (søgemaskineoptimering)
 • opsætte betalte annoncer via Google Ads
 • opsætte og styre både organiske opslag og betalte annoncer på Sociale medier (Facebook og Instagram)
 • fastholde kunder via E-mail markedsføring via programmet Mailchimp
 • få en forståelse for den digitale kunderejse og mersalgsstrategier
 • få styr på den strategiske analyse af den digitale forretning

Efter kurset kan du:

 • Arbejde strategisk med en virksomheds online tilstedeværelse
 • Arbejde med en webshop i praksis
 • Arbejde med markedsføring i praksis – på online platforme; Google Ads, Facebook og Instagram.
 • Udarbejde en webshop i WordPress og WooCommerce
 • Arbejde med kunderejsen og målgrupper
 • Arbejde med e-mail markedsføring
 • Opsætte, måle og optimere konverteringsraten
 •  

 

Undervisere med brancheerfaring

Underviserne på uddannelsen er eksperter inden for feltet, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at omsætte modeller og teorier til helt almindelige dagligdags udfordringer og problemstillinger, du møder i dit (fremtidige) arbejde.


 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er 1 uge før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig – også efter fristen – betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Til kurset med start d. 15. juni er ansøgningsfristen den 8. juni 2020.

Hvis du er ledig, skal du benytte denne blanket. Udfyld blanketten og send den til godkendelse hos din A-kasse eller dit jobcenter.

Praktiske informationer

Tid & Sted

Kurset foregår på Erhvervsakademi Dania i Randers. 

Der undervises 2-3 dage om ugen. Kl 9.00 – 14.30 alle dage. Derudover skal der beregnes tid til udarbejdelse af opgaver og eksamensprojekt.

ECTS Point

Kurset er et akademifag og afsluttes med en mundtlig eksamen. Faget giver 10 ECTS point.

Afholdelse sker i tæt samarbejde med Erhvervsakademi Dania i Randers.

Pris: Kr. 24.898,92 ex. moms. 

Forudsætninger

Alle kan deltage – der kræves ingen forudsætninger for deltagelse.

På kun 6 uger får du dokumenterede kvalifikationer, som er anerkendte i erhvervslivet.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle der skal i gang med udvikling af en webshop, der skal vedligeholde en webshop eller et website:  Selvstændige, ledige som kan få kurset bevilliget af deres a-kasse eller jobcenter.

Hvis du er i job kan du tage uddannelsen sideløbende med dit job og bruge dine nye kompetencer med det samme efter undervisningen.

Det skal du bruge

Du skal have en computer som du kan koble op på internettet, høretelefoner (evt. computerens egen lyd/audio), mikrofon så du kan stille spørgsmål og deltage i dialogen med underviser og dine medstuderende.

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 70702360


Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads?
Eller er du allerede helt klar til at blive digital frontløber og tilmelde dig kurset?
Skriv til os på lone@futurecompany.dk.


Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert halløj og professionel vejledning i den anden ende.


Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du svinger forbi. Vi ses.

Måske et af disse kurser også er noget for dig?