telefon

I tvivl om dit niveau?

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge eller hvilket niveau der passer bedst til dig og din virksomhed,
er du velkommen til at kontakte os på tlf: 70 70 23 60 eller på info@futurecompany.dk.

Bliv testet og få klarlagt dit niveau

Du er også velkommen til at få tilsendt vores test som du udfylder og returnerer til os,
så får du vores vurdering af dit niveau og dermed hvilket kursus du bør vælge.

Vi er forhandler af Rhino 3D og V-Ray. Vi giver et godt tilbud på køb af software og kursus samtidigt.


3D Kurser

Hos FutureCompany A/S har vi 18 års erfaring med afholdelse af efteruddannelseskurser for erhvervslivet i 3D kurser. Vi er autoriseret i McNeels program Rhino, Trimbles Sketchup samt en række af Adobes programmer.

Som autoriseret kursusudbyder, er du sikret undervisning på et fagligt højt niveau, hvor du møder undervisere der er forpligtet til at gennemgå test fra vores samarbejdspartnere for at kunne være tilknyttet vores kursuscenter. Hver underviser der er tilknyttet FutureCompany A/S arbejder inden for deres fagområde i hverdagen. Den erfaring og faglighed drager de med ind i undervisningen.

Vores koncept er godkendt af dels McNeel, dels Adobe.

Pædagogisk følger vi de nyeste didaktiske læringsprincipper inden for voksenundervisning. Vi forsøger, så vidt det er muligt, at inddrage forskellige læringsmetoder. Lige fra almindelig tavleundervisning, til en-til-en undervisning, inddragelse af videoer og andre medier.

Vores 3Dkurser kan med fordel følges op af et eller flere Adobe kurser. F.eks. kurset i Photoshop, hvor vi arbejder med efterbehandling af importerede filer fra forskellige 3D-programmer. Læs mere om kurset her.