Midjourney -1 dags kursus

Midjourney -1 dags kursus

Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf 70702360

Midjourney
revolutionerende generativ AI

1 dags kursus I København
Den 2. december 2024
Den 18. december 2024
Den 29. januar 2025






Midjourney - en revolutionerende generativ AI

Midjourney er en revolutionerende generativ AI, der gør det muligt for brugere at skabe professionelle og realistiske billeder.

Midjourney AI er en platform, der anvender maskinlæring til at generere unikke billeder baseret på tekstbeskrivelser fra brugerne. Ved hjælp af denne AI-model kan enkeltpersoner og virksomheder skabe fantastiske billeder ved blot at indtaste specifikke prompter.

1 dags kursus

Få en grundig introduktion til generativ AI med Midjourneys billedgenererings platform.

På kurset vil du få en meget grundig forståelse for anvendelsen af Midjourney. Du lærer at bruge prompts og begreber så du får det output du ønsker. Heriblandt de tekniske betegnelser der kræves for at generere det billede eller illustration som du har brug for.

De tekniske betegnelser og prompts omfatter bl.a. format, stilart, perspektiv på billedet, farver, opløsning m.m.
Lær og forstå de væsentligste kommandoer som: –ar, –raw, /imagine, /blend, –p m.fl. , og få det aboslut bedste output.

Du lærer at udarbejde fotorealistiske billeder og illustrationer der kan bruges til både trykmaterialer og til brug på online medier.

Kurset er meget praktisk orienteret, og du får mulighed for at arbejde med de materialer der er relevante for dit område under kyndig vejledning og sparring fra underviser.

Med Midjourney kan du gøre dit arbejde lettere og mere effektivt. Vi giver dig en forståelse for at bruge platformen til dit daglige arbejde så du kan skabe de visuelle elementer der er vigtige og relevante for dig.

Efter endt kursus har du en grundig forståelse for Midjourney. Du har lært at generere billeder til virkelige projekter inden for dit område og hvordan AI kan bruges til at løfte dine projekter og til at give dig ny inspiration til dit arbejdsområde.

Du har samtidig en forståelse for Midjourneys styrker og begrænsninger.

Få personlig rådgivning. Ring til Lone Wenneberg direkte på
+45 70702360 eller e-mail lone@futurecompany.dk.

” Når du har de kompetencer erhvervslivet efterspørger, så er fremtiden din!” 

Lidt om underviseren:

Undervisning med Lotte Larzen er baseret på at det skal være sjovt og inspirerende for dig. Det indebærer masser af øvelser, så du hurtigt får oversat det teoretiske til praksis. Spørgsmål er altid velkomne og det vi ikke ved på stående fod, finder vi ud af sammen. Lotte er inspireret af sin egen erfaring med undervisning , så forvent alt andet end en doserende overlærer ved kateteret.

Praktiske informationer

Der undervise I København.
Der er også mulighed for at deltage online

Er I flere fra samme virksomhed, kan det være en fordel at arrangere et kursus, skræddersyet jeres virksomhed og jeres behov. 

Vi har max 8 deltagere på kurset.

Der kræves ingen forkundskab til Midjourney eller andre AI platforme for at deltage på kursusdagen.
Det kræver dog en konto til Midjourney.
Det får du mere information om ved tilmelding til kurset. 

Pris ved fysisk fremmøde i København: Kr. 3.750,00 ex. moms. 

Pris ved online deltagelse: Kr. 2.450,00 ex. moms. 

Vil du vide mere?

For yderligere information om tilmelding og kursusindhold, er du meget velkommen til at kontakte Lone Wenneberg direkte på +45 26197519.

Kontakt os via e-mail

Har du spørgsmål til kurset? Brug for hjælp i forhold til jobcenter? Brug for tilpasning i forhold til arbejdsplads? Eller er du allerede helt klar til at være frontløberen og tilmelde dig kurset? Skriv til os på lone@futurecompany.dk

Kontakt os via telefon

Ring til os på 70702360. Både om stort som småt. Vi er her for at hjælpe dig. Og vi ønsker kun, at du får det maksimale ud af vores kurser. Er du det mindste i tvivl, så ring og få en snak om lige præcis din situation. Tast nummeret ind og oplev et muntert hej og professionel vejledning i den anden ende.

Kig forbi på adressen

Vi har travlt med dygtige kursister. Men du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve miljøet i Gågaden, Ryesgade 27, 2. sal, i Aarhus. Vil du være helt sikker på, vi er der, så ring eller smid en mail, inden du drejer forbi. Vi ses.