Kursus i Videoredigering i Photoshop CC til sociale Medier

Kursus i Videoredigering i Photoshop CC til sociale Medier

4.650,00 DKK ekskl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Video til sociale medier – Videoredigering i Photoshop CC

Billeder siger mere end 1000 ord – det ved alle. At levende billeder siger mere end 2000 ord er blevet en kendsgerning de seneste år med udviklingen inden for Sociale Medier. Social Selling stiller store krav til det materiale der uploades på firmaets Facebook, Instagram og nu også Linkedin. Over sommeren 2017 lancerede LinkedIn deres funktion til direkte opload af videoer.

Hvordan redigerer du så i dine videoer og hvordan får du logo, tekst og andre mindre effekter ind i din video?

Video til sociale medier:

Ikke mange ved, at Photoshop CC er det oplagte valg til at redigere videoer i. Arbejder du med videoer til websites, Sociale Medier eller andre online platforme, kan du nu lære, hvordan du laver videosekvenser i Photoshop.

Der er ingen grund til at kaste sig ud i store programmer som Premiere Pro eller videoredigeringsprogrammer der findes på nettet. Hvorfor ikke holde dig til et program du allerede arbejder i og hvor du kan opnå samme resultet.

Vi afholder et 1 dags kursus i Photoshop med fokus på videoredigering. I video delen lærer du at indsætte stillbilleder, redigere i video sekvenserne, klippe og skære samt indsætte lyd, musik, tekst og grafik ind i videoen.

Kort fortalt lærer du alt det du har brug for at kunne for at bearbejde de videoer som du eller andre i virksomheden har optaget.

Kurset er oplagt for dig der arbejder med Photoshop og Sociale medier.

Yderligere information

By

Aarhus, København

Dato

Den 3. december 2018, Den 19. februar 2019, Den 10. april 2019