SquareSpace

SquareSpace

4.950,00 DKK ekskl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Om Squarespace Webdesign kursus

SquareSpace Webdesign Kursus:

Skal jeres firma have nyt website? Eller skal gæsterne have et link til brylluppet?
Uanset om websitet er til professionel eller privat brug er Squarespace et super elegant og brugervenligt CMS-system, som du hurtigt får succes med. Deres smukke skabeloner er bygget af professionelle webdesignere, hvor de har automatiseret det basale, og givet dig enkle redskaber til at skabe dit eget udtryk. Derudover virker alle designs automatisk på PC, tablet og mobil, så du både imødekommer dine kunder og Googles søgealgoritme.

Med et abonnement får du fri adgang til domæne, redigerbare skabeloner, videoer og support 24/7. Samtidig sørger Squarespace automatisk for opdateringer og sikkerhed, så du altid har et hurtigt og driftsikkert website.

Squarespace er stort i USA og en voksende platform i Skandinavien. Så få en pause fra julegaver på strøget og hør hvordan du også kan få et lækket website. Det fortjener du!

 

Målgruppe

For alle der skal i gang med at lave eget eller virksomhedens website eller website til events, kampagner og lignende. For deltagere der har været i gang med webdesign tidligere, men som har brug for at få et website op at køre hurtigt og effektivt.

Forkundskaber

Der kræves ingen forkundskaber inden for programmet Squarespace eller webdesign i det hele taget.

Indhold på Squarespace Webdesign Kursus

  • Evt. køb og upload til domæne
  • Brugerflade og muligheder i programmet
  • Indsættelse af indhold, billeder og grafik
  • Redigeringsmuligheder og vedligeholdelse af websitet.

Yderligere information

By

Aarhus

Dato

Kan aftales ved kontakt på 70702360