telefon

I tvivl om dit niveau?

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge eller hvilket niveau der passer bedst til dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 7070 2360 eller på info@futurecompany.dk.

Bliv testet og få klarlagt dit niveau

Du er også velkommen til at få tilsendt vores test som du udfylder og returnerer til os, så får du vores vurdering af dit niveau og dermed hvilket kursus du bør vælge.

Adobe Certified Instruktør

Det sikrer det faglige niveau

Eget kursus materiale

Tilpasset kursusind-
hold, som efter
følgende kan
benyttes som
opslags- værk.

Økologi til frokost

Forplejning
Morgen,
Middag
Kage til 
eftermiddag:
frugt og
chokolade

3 mdrs. support

Vi slipper dig ikke før du har lært det!

 

FutureCompany A/S er Adobe Authorized Training Centre

 

Grafiske kurser

 

kfkfkjfkjfkfdf

Adobe Kursus og Grafisk Kursus

FutureCompany afholder Adobe Kursus og grafisk kursus  i både Aarhus, København og Middelfart. Kig rundt på siden og få overblik over vores udvalg af grafiske kurser

Adobe Kursus Grafisk KursusIndesign KursusPhotoshop Kursus – Illustrator KursusPremiere Kursus Acrobat Kursus

Adobe Kursus og grafisk kursus. Vi har 18 års erfaring med planlægning af grafiske kurser – både på hold og skræddersyede kurser. Ved køb af vores skræddersyede kurser bestemmer du selv tid, sted og indhold i samarbejde med vores undervisere der alle er Adobe certificerede instruktører. Vi har alle en interesse i at få det bedste indhold og u
dbytte leveret til vores kunder. Vi har kunder i alle brancher og på alle niveauer. Vi tager enten ud til kunden på deres adresse eller også afholder vi kurset i vores lokaler i Aarhus eller København Centrum.
FutureCompany  A/S har afholdt grafiske kurser gennem 18 år. Vi har afholdt Adobe kurser inden for grafisk design. Adobe Indesign kursus, adobe Photoshop kursus, Adobe Illustrator kursus – Grafisk efteruddannelse og grafisk opkvalificering. Kursus i grafisk design samt kursus i adobe programmer.